Увійти · Зареєструватися
 
Потік Статті Інформація

Автори / Олег Жижиян / «Спонтанно але правдиво»

«Спонтанно але правдиво»

Посмішки, сміття, негатив…люди, н а б р и д л о. Хочеться кричати, хочеться втікати, Але куди, де вихід, де той вхід? як я сюди потрапив, навіщо я вам тут, відпустіть…кричите, кричіть, все одно не чую, як й інші будують життя, домівки, виховання до біса бісових дітей, галас, смерть.

негатив, негатив, куди не втікатиму — повсюди негатив. Дивно, я раніше ,а що раніше? Спонтанні думки, обривки життя та спогади про майбутнє яке так і ніколи не настало. що зі мною? б’ється серце чи вже ні? Тече річка, чи що то? Я божеволію? Яка річка в квартирі? знову спогади про сонячні дні, а за вікном дощ, дощ в грудні — дивно, напевне не тільки я божевільний.

дикий сум за чимось, спонтанні слова, сухість букв та вологість за вікном, музика та крики нового року, а я тут, з вами, не менш божевільними як і я самий. Дивно, але я хочу жити, а щось каже інше, знову б’ється, чи ні, ні, ще є серцебиття знову….знову ця вода, де я, що зі мною…довкола одна спонтанність.

прокинувся згодом біля ліса, із чудовим запахом польових квітів, колиханням дерев та шумом річки. Приємно на душі та тепло, але все це буде завтра, а сьогодні як сьогодні, як і було раніше, і хто знає, де то завтра, де сьогодні, і де вчорашнє наше?

Дивно, але інколи сам не знаю що зі мною відбувається, йду вулицею, ніби пливу повітрям, і не вірю, що все це зі мною коїться, що я і є такий же учасник того навколишнього хаосу як і Ви всі. Інколи не вірю сам собі що стою на землі, інколи здається що все це сон, а сни це реальність…безглуздя та незакінчені думки, спонтанність та ніби випадковість, брехня чи оманлива правда, час чи вода…одним словом — все це ЖИТТЯ.

Після написаного через невизначений час

Якось писалося, навіть не пригадаю день чи то ніч була. Час пройшов, і я зрозумів — що час та вік — це зовсім не сумісні поняття, слід тільки заглянути у вічі людини, і ми зрозуміємо відразу, що час із віком не сумісний. Кожен живе своїм часом із минулого в майбутнє, із своїми думками, які володіють нами як в минулому, так і в майбутньому…

07.07.’006 рік була 15 година за якою минала 54 хвилина…

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Як й інші його ровесники, він народився під кінець розпаду Радянського Союзу, потім його дитинство проходило в простій, пострадянській сім’ї .

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска