Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Статті Інформація

Автори / Ольга Кваша / Галерея

Ольга Кваша. Аромат кави Ольга Кваша. Десант Ольга Кваша. Зимові канікули Ольга Кваша. Хліб Ольга Кваша.  Над Україною Ольга Кваша. Ходить літо поміж квіти Ольга Кваша. Дорога Ольга Кваша. Оаза Ольга Кваша. Осінні письмена Ольга Кваша. Політ на кулі Ольга Кваша. Я піду в далекі гори Ольга Кваша. Свята і будні Ольга Кваша. Піраміди в Карпатах Ольга Кваша. Тропіки Ольга Кваша. Жнива Ольга Кваша. Весна над містом Ольга Кваша. В саду гуляла Ольга Кваша. Звідки починається весна Ольга Кваша. Фіалка Ольга Кваша. Осінній вечір Ольга Кваша. Подруги

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Народилася 1976 р. у м. Луцьку. 1999 закінчила Львівську Академію Мистецтв. Живе та працює у Львові. Твори у приватних колекціях України, Росії, Польщі, Франції, США, Канади, Японії, Бразилії.

 

Коментарi

21 жовтня 2006

Мені дуже подобається!!! Колоритно, яскраві кольори, дуже позитивні роботи! Я б собі залюбки такими картинами кімнати завісила - бо вони дуже приємні. Великий талант у простих та рідних формах!!!

03 листопада 2006

Работы ,безусловно, хорошие - видно руку мастера и т. д. Хотя один сплошной позитив - немного нудно (сугубо моё мнение). Ну и сельская тема - сколько можно?!

03 листопада 2006

to Yarro: а шо це за дибільна постанова питання "сєльская тєма"? Це все одно шо підійти до дзеркала ранком і сказати :"Які у мене нудні вуха.А ніс-просто ужас какой нудний.І вабще этот еврапєйскій разрєз глаз меня уже дастал хачу быть эвенком и все тут"

06 листопада 2006

Я ж дівчина весела і сільська.Тільки й бачила в селі, що позитив: корови мукають, підсвинки хвостами вимахують, кури в пилюці гребуться, а на фоні всьго весь люд від мала до велика у гречці кохаються. А в городі я недавно, так що скоро скуштую цього життя городського, як чорний кофе горького. Будуть вам картини с кров’ю і пеплом, з ізломамі судьби, і відбитками пальців на Мартовича.

06 листопада 2006

а шо це "відбитки пальців на Мартовича?"

06 листопада 2006

я ,звичайно, боюся показатися нудним как сєльская тєма, але "Осінній вечір"-одна з найкращих українських картин!

07 листопада 2006

Приємно красуня-колега ще раз побачити твої роботи ;) Ти неповторна, а критиків безліч... Будь собою і будь щаслива!

15 листопада 2006

очень красочно,но очень радостно!во всяком случае вызывает улыбку,а не гримасу.спасибо

23 січня 2007

Краса неземна

11 березня 2007

дякую. звісно, поспілкуватися можна і треба. olga_kvasha@ukr.net

05 квітня 2007

"Утро пахнет кофе" купила я несколько лет назад. Очень радует. Просто заряжает позитивом с утра. Спасибо.

28 квітня 2007

Шановна п. Ольго. Якщо Ви читаєте це повідомлення, то я попрошу Вас, вишліть мені на скриньку taras_kravets@yahoo.com

27 травня 2007

Дякую за відгуки. Мої київські координати такі: «Атрибутгалерея» директор Ірина Балбек вул. Русанівська наб., 8 (в приміщенні студії дизайну «Фарватер») тел.: 5029924, моб.: 80674086492 iryna@farvaterstudio.com

14 вересня 2008

блін,таке все красиве,і все подобаеться ))дуже вдячний за те що Ви робите

10 грудня 2008
Я

Ріспект автору, так приємно відчути душу української глибинки у чудовому і яскравому художньому втіленні. Те, чого не торкається адміністративна реформа, бюджетні показники і політичні розборки. Ба, в нас є чим пишатися - як природою, селами і народомо, так і талановитими і свмобутніми митцями. Дякую!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска