Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Емма Андієвська

Емма Андієвська

Емма Андієвська народилася 19 березня 1931 р. в м. Сталіно (тепер Донецьк) в Україні. З 1943 р. на Заході. У 1957 р. закінчила Український Вільний Університет. Американська громадянка. Тепер живе в Німеччині. 

 
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація
Вибух барв від Емми Андієвської  на Ювілейному Форумі видавців

Вибух барв від Емми Андієвської на Ювілейному Форумі видавців

Почесний гість 20. Ювілейного Форуму видавців Емма Андієвська розфарбує вересневі львівські дні фарбами сюрреалізму та модернізму. На гостей Форуму чекає зустріч з відомою поетесою, письменницею, художницею.   Емма Андієвська – украї

Додав nady 27 червня 2013

 
Пастка «вітчизняного» стереотипу

Пастка «вітчизняного» стереотипу

Нехай так і буде. Доведеться почати з пояснень. Із «публіцистичного» автокоментаря. Справа в тому, що спершу все справді заповідалося не так, як згодом вийшло.

Додав Art-Vertep 21 липня 2010

 
«Я звикла жити у пустелі»

«Я звикла жити у пустелі»

До неї можна застосувати багато епітетів: жінка–епоха (про її насичене подіями життя можна писати роман чи знімати кіно), жінка–письменниця (Емма Андієвська написала 36 книжок), а ще художниця (намалювала понад 13 тисяч картин) і філософ (форм

Додав Art-Vertep 24 квітня 2010

 
«Якщо я буду в домовині, і мені скажуть: «Вірш!», встану і почну читати»

«Якщо я буду в домовині, і мені скажуть: «Вірш!», встану і почну читати»

Днями в столичній книгарні «Є» відбулась зустріч поетеси Емми Андієвської з читачами. Модератором зустрічі мав виступати Віктор Неборак. Втім, виявилось, що поетка зовсім не потребувала ніякого модерування. Вона спокійно впоралась з аудит

Додав Art-Vertep 18 квітня 2010

 
Емма Андієвська та Віктор Неборак проведуть спільний літературний вечір на Подолі
3

Емма Андієвська та Віктор Неборак проведуть спільний літературний вечір на Подолі

15 КВІТНЯ 12:00

Книгарня "Є": Київ, вул. Спаська, 5 (ст. м. «Контрактова Площа»

15 квітня двоє українських поетів, Емма Андієвська та Віктор Неборак, які є лауреатами літературно-мистецької премії «Глодоський скарб», матимуть спільний літературний вечір на столичному Подолі.

Додав Art-Vertep 14 квітня 2010

 

Чоловік із чайником у руці

Ніщо не промовляло за те, що чоловік із чайником у руці, який разом з іншими чекав на автобус, щоб податися на південь, народився невдахою. Та й чому, зрештою, мало конче одному таланити, а іншому – ні?

Додав Nusya 20 листопада 2009

 

Термометр

Одного дня Д. став помічати, що його термометр показує не кімнатну температуру, а провіщає всілякі події. Спочатку Д. думав, що помилився. Але два тижні тому термометр ранком показав, що в полудень того самого дня пограбують міський банк

Додав Nusya 20 листопада 2009

 
На перехрестях традицій

На перехрестях традицій

Критик Ґаетан Пікон висловився колись про Анрі Мішо, що, мовляв, він «не знає жодного письменника, про якого так важко було б говорити».

Додав Art-Vertep 20 листопада 2009

 
«Кацапендія – це наша проблема»

«Кацапендія – це наша проблема»

Вона дуже подібна до своїх фото, а водночас і до своїх картин. Це наче чарівна фея у премилому капелюшку, котра завітала до вас у гості на горнятко кави й принесла з собою замість кількох пиріжків величезний енергетичний заряд.

Додав Art-Vertep 24 квітня 2009

 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска