Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Собаки в космосі Хвилинку (2009 р.) 3,85 Mb
Собаки в космосі Штаны (2008 р.) 2.20 Mb
Собаки в космосі Політика (2007 р.) 2,99 Mb
Собаки в космосі «Хочу я быть» (2005 р.) 2.25 Mb
Собаки в космосі «Выходной» (2005 р.) 2.87 Mb
 
 
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Собаки в космосі

Харківська група «Sobaki v Kosmose» виконує пісні власного творення. У своїй музиці поєднує елементи ska, jazz, disco, rock, і навіть drum n bass. Концерти колективу проходять при повному аншлагу; пісні ротуються на радіостанціях України.
За роки існування гурт дав безліч концертів у клубах України та ближнього зарубіжжя, Німеччини, Польщі, брав участь у численних музичних фестивалях на великих концертних майданчиках: «Таврійські ігри» (Каховка), «Раз.Liv», «Музичний Острів», «5озер», «Мазепа-фест», «День Незалежності з Махном», «Fete de la musique».
У дискографії групи на сьогодні два студійних альбоми - «Вафлі» - 2002 р., і «Група шукає Продюсера» - 2008 р. А також спільний музично-літературний проект з сучасним українським письменником Сергієм Жаданом «Спортивний клуб Армії» - 2008 р.
 
«Sobaki v Kosmose» - це група однодумців, які зі звичайних інструментів витягують приховану в них унікальну звукову енергію.
На виступах колектив являє собою єдиний гармонійний організм. У поєднанні з характерним вокалом Саші Болдирєва, виступи групи перетворюються на яскраві музичні експерименти і народжують іскристу, живу і щиру музику, яка проникає і вивільняє те найкраще, що криється в кожному з слухачів.
 
Саша Болдирєв, ідейний натхненник і вокаліст групи: «Як ми записували дебютний альбом «Вафлі»? Ми були шкільними випускниками, у яких з'явився момент свободи, і знайомство з життям виражалося в наших піснях. «Вафлі» - ми тоді називали, незрозумілі для нас події, які терпіти не вистачало сил.
У піснях і назві нашого другого диску «Група шукає Продюсера», можна помітити провокаційність. Така назва прижилася, тому що, працюючи над музичним матеріалом, часом було таке відчуття, ніби ми робимо не в своє задоволення, а на оцінку. А вже після виходу диска ніби з'явилися сили самим займатися багатьма справами групи. Напевно, ми просто записували його трохи довше, ніж слід було».
 
Розповідаючи про третій альбом групи потрібно почати з того, що ще на святанку своєї творчості група «Sobaki V Kosmose» познайомилася з майбутнім скандально відомим поетом Сергієм Жаданом. У підсумку це знайомство і творчі дискусії вилилися в музично літературний експеримент, результатом якого став диск «Спортивний клуб Армії».
 
За час існування, група музично еволюціонувала, міняла учасників та інструменти, багато гастролювала, працювала над звуком, шукала те звучання, яке буде максимально щирим і проникливим, повним свободи, максимально увібравши до себе всю радість буття.
        Пісні групи були включені до збірки "РОК Формат" - 2003 р. "SKA Unity Review" - 2006 р. "Перший Музичний! - 3" .2007 р. «Народний Хіт»-2007р. Брали участь у записі диска "Сергій Жадан та хор монгольських міліціонерів", - 2007 р.,
 
У 2004 р. група брала участь у зйомках фільму «УВС-2», в якому також була використана пісня «Канікули» з альбому «Вафлі».
Спільно з Сергієм Жаданом бере участь у літературних акціях.
 
Зараз у «Sobak V Kosmose» новий творчий етап: з липня 2009 р. вони виступають у новому інструментальному складі. Музика гурту стала глибше і мелодійніше, і підспівувати вокалісту Саші вже знайомі пісні російською, українською чи англійською мовами стало ще приємніше.
 
Влітку 2009 року колектив розпочав роботу над новим матеріалом. На концертах група радує своїх шанувальників, виконуючи нові пісні: «Хвилинку», «Прощаємось», «Ай лав Ю. I Love You» та ранні роботи в новому інструментальному складі.
Восени 2009 року відбулося спільна творче подорож групи «Sobaki v Kosmose» та Сергія Жадана під загальною назвою «Шенген тур».Концерти туру пройшли в містах Київ, Львів, Одеса, Варшава, Дрезден, Берлін, Гамбург, Зальцбург, Відень.
13 січня 2010 в рідному місті відбулася презентація синглу «Хвилинку». 

 
 

Учасники

Тім

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска