Увійти · Зареєструватися
 
Потік Статті Інформація

Автори / Дмитро Фролов / Галерея

Дніпропетровськ Дощ у відображеннях Дорога в нікуди Будинок губернатора Порожній Риба моя Місячна доріжка Мороз Набережна Ніч над сонячним Художник Проклятий старий дім Світанок Романтичний вечір

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Звуть мене Дмитро Фролов і фотографією захопився я порівняно пізно — в 26 років, на момент, коли вже працював інженером і багато всілякого перепробував у житті.

 

Коментарi

23 червня 2007

Оце фоти.......... дуже гарно....просто вражена....Дяка, що ділитесь...

24 червня 2007

Дякую що завітали...

Ти молодець!!!!!!!!!!!!!!! я в шоці!!!!!!!!!!!!!!!!! як можна вловити такі моменти??????? супер!!!!! так тримати!!!!!!!!

12 липня 2007

Гарно... а якою камерою ви користуєтесь?

12 липня 2007

А в інфі пише, що Nikon D80.

12 липня 2007

Дякую, Дмитре, за чарівні роботи. Не слухайте всіляких маскальских Лєн зі Cтaніcлaву. Вони нічогісенесько не розуміються в мистецтві. Дозвольте мені, як професійному мистецтвознавцю, запевнити вас, що ваша Камера - незрівнянна! Вона так вдало передає настрій, емоції... Дуже настроєві виходять знімки. Я от нещодавно теж, до речі, придбала нову фотокамеру. Олімпус називається. Червоненько-срібляста така. Але у мене багато виникає запитань щодо неї. Дозвольте поцікавитись, в якому режимові ви робили свої роботи? "Пейзаж"? Чи, може, "Портрет"? Особливо цікаво дізнатись цю інформацію про ось цю роботу - http://artvertep.dp.ua/download/image/res/images/big/9918.jpg. Бо вона, напевне, найкраща, з-поміж тих, що я бачила!

12 липня 2007

Я радий, що є люди яким подобаються мої фото. Якшо Вам цікаво поспілкуватись по техніці зйомок, то завітайте на мій сайт - там є координати в тому числі і ємейл... Так спілкуватися буде набагато зручніше...

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска