Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Роллік`с День у день (2007 p.) <p>3,44 Mb</p>
Роллік`с Частіше посміхайся :) (2007 р.) 3,64 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Роллік`с / Чи є життя після Урбанії? :)

Діма, розкажи про створення пісні "День у день",яка вже є досить відомою серед молоді…

Сама ідея пісні виникла ще давно, а реалізована була у 2003 році, коли я її записав на студії за допомогою тодішніх учасників «Тартака» Валіка і Мухи. Валік записав скретчі, а Муха записував гітарні партії. Ще там можна було почути саксофон від учасника Фактично Самих Михайла. Пісня вийшла дуже вдалою, легкою, спокійною і позитивною. Що прикметно, вона подобалася усім, що не могло не тішити. Тому її помітив упорядник вістей ФДР-Радіоцентру Юрко Зелений, який і включив пісню в хіт-парад «важка ділянка». Пісня протрималася на першому місці протягом трьох тижнів. Згодом, коли з’явилися музиканти, пісню трошки переробили під живе виконання, оскільки заграти так само, як на фонограмі, в три інструменти було неможливо. Через це пісня на приспівах стала «важчою». В альбом увійшли обидві версії, а також ремікс на неї, зроблений моїм давнім знайомим ді-джеєм Неро. В квітні 2007 року за допомогою ФДР-Радіоцентр «день у день» вийшла у національний радіоефір. Спеціально для цього були зроблені презентаційні диски. Не зважаючи на те, що пісня була наче весняна, ми все ж таки вирішили зняти кліп на «День у день» влітку і тільки восени він (кліп) побачив світ. При цьому, гадаю, сама пісня навіть восени не втратила своєї актуальності, бо несе в собі позитив – а це актуально завжди, як завжди хочеться мати гарний настрій.

Відкрий таємницю, що було після «Урбанії» і ефіру на М1?

Наче особливого нічого не було… Хіба те, що кліп на пісню «Частіше посміхайся» крутився в жорсткій ротації на М1 протягом листопада 2006 року. Звісно, що багато людей його побачило, отже гурт став більш відомим. Десь в цей період з’явилася стаття про «Роллікс» в журналі Х3М. Але якогось сплеску не помічалося. Але цей період для оновленого гурту був дещо переламним, оскільки після перемоги на «Урбанії» та деякої розкрутки ми переконалися в своїх можливостях і дієздатності.

А як стосовно кохання в своєму житті і про музику вцілому?

Про кохання в своєму житті розповідати не буду, бо це типу особисте – я залишу це для себе. Можу лише сказати, що без кохання жити неможливо і не цікаво, тому його треба або шукати (якщо хтось не знайшов), або берегти.

Про музику в цілому: ого!, складне питання…Для мене музика – це спосіб самовираження і самореалізації, без чого іноді дуже нудно жити. Це емоції, переживання, адреналін, можливість проаналізувати деякі речі, про щось сказати іншим (необмеженій кількості незнайомих тобі людей). Якщо в тебе щось виходить, значить так треба, і кидати це не можна, бо можливо це і є сенс твого життя, призначення. Якщо маєш змогу щось донести до людей – кажи або роби – це основний сенс. Музика для мене це щось більше, ніж ноти, акорди, рифи, ритми, звуки, спів… Це наче своєрідний спосіб донесення якоїсь ідеї…(цим частково пояснюється наявність соціальних текстів). Звичайно, музика – це і розважалово також, або спосіб відпочинку (цим пояснюється наявність дурнуватих пісень).

 
 

Додав Тетянка 31 жовтня 2007

Про автора

Склад гурту: Ігнатов Дмитро (вокал, тексти) Міщенко Максим (гітара) Мурашов Олександр (бас, музика) Андрієнко Олександр (барабани) Про назву: походить від англійського «Rollick», що в перекладі

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска