Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

tomato jaws Zelenij (2008 p.) 3.43 Mb
 
 
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

tomato jaws

Tomatojaws – це унікальний електронний проект, відомий навіть за межами нашої країни. Проект складається з трьох учасників: Alex junior (Олександр Жижченко), Playone (Паша Лєнченко), Ната Жижченко.

Олександр та Ната –  брат і сестра, яким Tomato Jaws завдячує своєю появою. Олександр розвиває школу написання електронної музики – єдину у своєму роді, – що представляє собою інститут вивчення практичного продюсування в різних музичних програмах. Ната співпрацює з відомими російськими та німецькими продюсерами, її вокал було номіновано на премію russian dance music awards як найкращий клубний вокал 2007 року. Паша робить ремікси для всесвітньо відомих музикантів, що виходять на платівках в Іспанії та Німеччині. Олександр, Ната та Паша – це і є проект Tomato Jaws, що виступає з живими сетами, які є компіляцією власного матеріалу. В ці сети органічно вплетений живий вокал та сопілкові соло Нати, що вражають своєю чарівністю та проникливою чуттєвістю. Команда працювала на одній сцені з такими метрами жанру як Telepopmusic, Curtis, Tom Kraft та ін.

На рахунку Tomato Jaws дві платівки – перша з них, що була випущена у 2003 році, так і називалася «First Album», наступна ж – «No Concept» побачила світ у 2006-му.

TomatoJaws: Нова платiвка - це квiнтесенцiя електронiки, мелодики та груву, що притаманнi лише нашiй трiйцi, а також живої гiтари, сопiлки та вокалу, що в свою чергу, щiльно перетинаючись, не виходять за рамки соковитого електронного звучання. Це наш один секрет. Такий маленький, але такий iнтригуючий. Третій альбом Tomato Jaws матиме назву «One Secret»

 
 

Учасники

dj Antonio de Plaza, Міла Вольнова

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска