Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Василь Васильців Василіса (2009 р.) 9,06 Mb
 
 
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Василь Васильців

Я, Василь Васильців, народився 26 червня 1987 року у Львові.

Вчився в садку “Берізка”. Потім, у 1994 році – вступив у середню школу №70 м. Львова, 10-й клас якої я закінчив в 2003р. Попри навчання у школі в третьому класі я почав співати в капеллі духовного співу “Світло душі”. З якою виступав на конкурсах, концертах релігійної пісні в Польщі та Україні. Після капели продовжив заняття музикою в Львівській музичній школі №2, 1999р.–2003р., яку закінчив з відзнакою, по класу гітари. За час своєї музичної діяльності неодноразово виступав на різноманітних конкурсах, концертах. З музичною школою виступав в Угорщині, Польщі, Бельгії.

14 серпня 2001 року написав свою першу пісню “Миті життя” й з того часу я пишу пісні: слова і музику, їх виконую. Створив, також декілька музичних творів. У вересні 2003 року видав збірку власних пісень “Де шукати щастя” (в яку увійшли кращі 65 моїх пісень).

Того ж 2003р., вирішивши не поривати з музикою, вступив у Львівське державне музичне училище імені С.Людкевича, де й навчаюсь по даний час. Навчання в училищі відбувається в денні години – це й зумовило те, що одночасно із вступом в музичне училище з СШ №70 я перевівся в вечірню (змінну) середню загальноосвітню школу №28 міста Львова. Яку закінчив у 2004 році з оцінками не нижчими дев`яти балів (за дванадцятибальною системою).

Далі, продовжуючи навчатись училищі (2004 р.), я вступив у Східноєвропейський університет економіки і менеджменту за спеціальністю маркетинг.

З власними піснями виступав на таких всеукраїнських фестивалях сучасної пісні: “На крилах дитинства”, “Пісня серця”, “Отчий дім”, “Червона рута”. Неодноразово приймав участь у передачах Львівського телебачення, в яких звучали також мої пісні. 26 червня 2005р. транслювалась передача ЛТБ “Акорди”, що була повністю присвячена моїм пісням (4-ри відеокліпи + короткі інтервю).

А вже 27 червня 2005р. вийшла у Львів моя друга, доповнена збірка слів кращих пісень “Вогонь Землі (Мої перші сто пісень)” до якої додається також аудіо-відео компакт-диск з записами 7 пісень і 4 відео кліпів. 30 вересня цього ж року, відбувся перший концерт-презентація цієї книжки з диском в рідне-се-неньких стінах ЛДМУ ім. С,П,Людкевича. Успіх цього концерту заохотив мене до розширення своєї концертної діяльності.

15 листопада – другий концерт-презентація “Вогню Землі”, цього разу в Львівській національній академії ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького (ще краще!) Кльова реакція глядачів на пісні. Журналісти з газети, радіо, телебачення. Потрапив в новини ТРК Люкс “Наш репортер” звідки дізнався приголомшливу новину - виявляється мої пісні є в Інтернеті! Виявляється “Дякую, Руслано” – хіт!. Я безмежно вдячний усім хто до цього долучився, всім хто слухав хоч пів-такту якої-небудь моєї пісні. Бо я пишу і співаю лише для того, щоб хоч каплю радості принести людям. Ідея з Інтернетом спонукала мене задуматись над необхідністю створення власного сайту – і він створений, цю біографію я, власне написав спеціально для такого сайту.

14 грудня - третій концерт-презентація в ЛІ МАУП. Повний екстрім: апаратуру довелось самому нашвидкоруч підключати, потім на годину зникло світло. Мені було дуже приємно й незвично, що глядачі все ж зайшли в темний зал, позасвічували мобільні і чекали (а електрики могло й не бути). Та все ж, на годину пізніше, але концерт відбувся - і все було клас...

19 грудня – до свята Миколая в клубі-кафе “Лялька” виступ на вечірці організованій студентами Львівської Політехніки (дякую дівчині Віті за запрошення виступити). Знову все добре пройшло: глядачі співали мої пісні, танцювали - раділи. Я просто в захоплені. Такої реакції людей, я, зізнаюсь, ніколи б навіть не міг припустити. І забов`язуюсь сьогодні: поки мої пісні будуть потрібні людям – я писатиму і співатиму все більше, частіше і краще.

з любов`ю

Василь Васильців

 
 

Учасники

Art-Vertep

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска