Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

 
 
Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Фестиваль Країна мрій

Міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій", м. Київ, Співоче поле.

Ініціатор фестивалю - Олег Скрипка.

Музичне фольклорне дійство у вигляді народного гуляння – ярмарку з вечірніми головними подіями на основній сцені Співочого поля – концертними виступами запрошених колективів. Відбір учасників фестивалю та режисура самого фестивалю проводиться безпосередньо ініціаторами фестивалю. На кожен вечірній виступ планується запросити найвідоміші світові імена.

Денна програма включає в себе живі виступи автентичних та фольклорних ансамблів з України, Болгарії, Литви, Польщі, Хорватії, Грузії та інших. Дитяча програма – інтерактивна, включає в себе найрізноманітнішу творчу діяльність для дітей: ліплення з глини, малювання, аплікації, розучування різних народних танців, дитячих пісень, гра на музичних інструментах та інші види.

Ярмарка-майстерня: майстри зі своїми облаштунками (ковалі, різьба по дереву, плетіння з лози, вишивання, ткацтво, виготовлення старовинних музичних інстументів і т.д.), котрі працюючи в реальному часі над своїми творіннями дали б уяву для спостерігачів, як народжується неповторний витвір людського розуму та фантазії. Поруч проходить продаж виготовлених виробів цих майстрів, художників та ремісників.

 
 

Учасники

Art-Vertep, ceny bab, nady, червоне намисто

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска