Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Григорій Семенчук / Третій хмельницький поетичний слем… пройшов.

Але слово пройшов якось не доречно вжито. Мабуть скоріше за все, цей слем промчався, наче шизоїд по психлікарні. Чи може, як поет-алкоголік по наркодиспансеру,…Але словом 3 листопада у моно-театрі «Кут», який вже став домом мистецької молоді знову прийняв людей з хворою і дебільною уявою. Тобто поетів…

Вечір почався перфоменсом у виконанні 4 акторів: Дена Панкратова, Максима Болячко (Нігер), Григорія Семенчука і Дмитра Левицького. Зал (який до речі був переповнений) сприйняв на ура цей задум. Це і підштовхнуло поетів. Цього разу їх сприймали добре і позитивно…

І почалося, все просто помчалося.

Соломія, яка прочистила залу вуха своєю соціально-поетичною лірикою. Андрій Шамрай, який розірвав зала своїм віршем під назвою «Ляшка». Крихта, яка дебютувала перед публікою читала еротику. Staff, що відкривав нам очі на «социальние слои населения». Гріша «Богема» бив на інтелект, чим вразив більшість присутніх. Наталочка, яку безумовно зацінила публіка і дала високі бали. Нігер що вискочив на сцену без трусів, але добре, що у плащі. А потім була Доля (Оля Долинська), поетеса з Луцька, яка переводила нас трохи в інший вимір пізнання поезії, як такої… За нею виступав сам слем-мастер Діма Левицький.

Раптом у залі з’явився оркестр духових вуличних музикантів, які разом з Гідропанком і Нігером рубанули п’ятихвилинний виступ, що порадував публіку.

Словом до фіналу вийшли: Нігер, Діма Левицький і Крихта.

Напружений фінал показав ху із ху… В перерві між підрахунком балів слемлять Гріша «Богема» і Staff. І ось сам слем – майстер з’являється на сцені і оголошує:

«Переможницею третього хмельницького поетичного слему стала дівчинка з дивним псевдонімом - Крихта». Крихта сама собі не вірить. Поетеса дебютантка вперше перемагає у хмельницьких поетичних слемах. І дйсно вона гарненько дивилась. Отож, зміна підростає. Підростає і сам, його величність – поетичний слем!!!

Спеціально для Артвертеп

Григорій Семенчук

 
 

Додав Grigory-Jah 06 листопада 2007

Про автора

Поет, актор, організатор різних кільтурних акцій. Народився і живе у м.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска