Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Катерина Хінкулова / Анонс. Роман Катерини Хінкулової «Drifters»

Чи є в наш час місце для почуттів?

Калейдоскоп подій – ділові зустрічі, кар’єра, поїздки за кордон, офіційні й дружні вечірки, робота, відрядження, безліч нової інформації... І головне – зміна облич, ніби перетасовування карт: сьогодні ми разом, завтра щось змінюється, виникають у нашому житті нові люди, нові потреби, нові зацікавлення... Чи повинне все це відбиватися на наших почуттях, чи мусить впливати на прихильності, які ми вважали стабільними? Одним словом – чи буває так, щоб Назавжди?

Можливо, час над усім цим замислитися?

І що ж ми виявляємо після прочитання нового роману Катерини Хінкулової?

Це тільки здається, що в житті так званої “золотої молоді”, успішних бізнесменів, нової української буржуазії все базується на постійній зміні партнерів. Неправда, що наше життя не залишає світлого сліду! В усі часи, в усіх суспільствах , в усіх соціальних групах виявляється постійно одне й те саме: щось недоторканне в душі, яке проглядає крізь бруд сьогодення саме в найгостріші, кризові моменти.Ось у такі кризові ситуації сткавить своїх героїв авторка роману, який ви зараз тримаєте в руках. Зупиніться, озирніться навколо, ніби закликають нас персонажі твору. Чи не втрачаєте ви чогось такого, чого вже не повернете?

За матеріалами прес-служби авторки

 
 

Додав Art-Vertep 20 жовтня 2007

Про автора

Катерина Хінкулова, письменниця, журналістка, радіопродюсер, авторка двох романів ("36 пісень про життя" і "Drifters"), а також багатьох статей, радіопрограм і репортажів в українських і зарубіжних ЗМІ. Має ступінь магістра політ

 

Коментарi

Polly
26 жовтня 2007

хочу собі цю книгу. але відкладу на потім : )а то в мене вже ціла черга з книжок зібралась - яку треба прочитати :)

Juki
27 жовтня 2007

А я не стрималась, купила, отримала автограф -клас! після виконання Катериною уривку - просто не змогла собі відмовити у задоволенні!
Вечір-презентація був чудовим!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска