Увійти · Зареєструватися

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні  

 
 
Потік Афіші Галереї Статті Інформація
{{v[title]:h}{

Новорічно-різдвяні свята з гуртом «Вертеп»

З ким, як не з Вертепом святкувати Різдв`яно-Новорічні Свята? Якщо бажаєте бойовий дух піднімати, про свої звичаї і Рід не забувати, колядки знати та з нами гарно поспівати тоді гукайте нас на вечорниці! Гайдамацькі, махновські, парубоцькі і дівчачі, зараз армійські - вечорниці взимку для українців були, є, і будуть вогнищем кохання, патріотичним і водночас веселим святом, на якому і навчать і розважать, і героїв наших славних згадають і на долю майбутню поворожать!
Замовлення концертів гурту "Вертеп": 050 361 62 82,066 272 26 24.
 Хто як гуляє - той, так і працює, і воює!

Додав Art-Vertep 01 грудня 2014

 
{{v[title]:h}{

Мистецтво київського метро

Столичну підземку не дарма вважають одним з найнадійніших видів транспорту. Рух розрахований до секунд. Трохи більше, як за півгодини столицю можна перетнути вздовж і впоперек. Але це не лише засіб пересування. Це естетика і дух епохи з декотрим присмаком народної культури. До вашої уваги 14 станцій київського метрополітену, у яких цей напрямок мистецтва так чи інакше проявлений.

Фото взято з РУКОТВОРИ

Додав Art-Vertep 17 травня 2013

 
{{v[title]:h}{

Фотозвіт з OctoberFest-2012 в Дніпропетровську

Організатори свята Ресторація Штрассе (Strasse) (вул. Карла Лібкнехта, 1) та Мистецька агенція «Арт-Вертеп» (вул.Червона 11) разом з дніпропетровцями та гостями міста відсвяткували «Octoberfest» в центральній частині Дніпропетровська просто неба на перехресті вулиць К.Лібкнехта та вул. Шевченка до останньої краплі пива в пабі Штрассе (Strasse).

Вперше Octoberfest відбувся 12 жовтня 1810 року на честь весілля кронпринца Людвіга (в майбутньому короля Людвіга I) і принцеси Терези Саксонської. Осіннє гуляння з частуваннями, піснями і танцями настільки сподобалось німцям, що стало щорічним.
Спеціально до свята вариться особливе пиво, яке можливо спробувати тільки в цей період року. Право варити таке пиво мають тільки вибрані пивоварні.

В Україні в цей же період святкують закінчення збору меду. 22 вересня, в день осіннього рівнодення, в одне з чотирьох найбільших прадавніх свят влаштовувались веселі святкування! Не дарма Бортництво («медівство») та  Броварство («пивоваріння») не тільки схожі в українських назвах, а й з давніх часів мали державну монополію та законодавчий захист, а Пиво називали Медом Натхнення!
Давні народи вважали пиво за дар богів, святий еліксир. В українських та багатьох інших європейських народних казках хеппіендом свята, як певне священне замовляння лунає: «Мед-Пиво пили, щоб щасливі були!»
Вважалось, що Питний Мед, так часто називали Пиво, дарує безсмертя та нагороджує сакральним знанням, відкриває в людині сховану поезію та музику!

Свято вийшло насиченим на події та видовища, сонячне та смачне!
Фото: Ірина Сарана

Додав Art-Vertep 10 жовтня 2012

 
{{v[title]:h}{

Гончарне коло 2012

Додав Art-Vertep 30 вересня 2012

 
{{v[title]:h}{

Фотозвіт з фестивалю «Трипільська Толока у Легедзине» 2012

Автор фото:  Alexander Bezobchuk

Також деякі світлини взято з особистого архіву гурту "Вертеп"

 

 

Додав Art-Vertep 28 серпня 2012

 
{{v[title]:h}{

Фотозвіт з «Країни мрій» 2012

Додав Art-Vertep 09 серпня 2012

 
{{v[title]:h}{

Проект Ю.Ар з програмою „РИБА КИЛИМ. ВАРІАЦІЇ”

Проект Ю.Ар з програмою „РИБА КИЛИМ. ВАРІАЦІЇ”

за участі Марини Соколян та Дмитра Червоного.

 

Ю.Ар – дует (Артем Шестовський – кларнет, бас-кларнет; Юрко Єфремов – бас, дримба, електроніка), ідея створення якого, виникла під час роботи музикантів над проектом “Мандрівники” Жадан&Ойра&Кириченко. Програма “РИБАКИЛИМ” створена за мотивами фотографій, представлених на виставці.

 

"Подорож"

Проект поета Олександра Чекмарьова та музиканта Андрія Сачеви.

Це мандрівка у внутрішній світ ліричного героя, який намагається позбутися спогадів, що спричиняють біль.

Додав Art-Vertep 08 квітня 2012

 
{{v[title]:h}{

Акустичний концерт Тараса Чубая в Sullivan Room Kyiv 30 березня 2012 р.

Фото надані прес-службою Sullivan Room Kyiv

Додав Art-Vertep 04 квітня 2012

 
{{v[title]:h}{

Концерт гурту Flёur в Дніпропетровську 28 березня

Концерт гурту Flёur в Дніпропетровську 28 березня 2012 року в кафе "ПроJazz"

Фото Євген Кудря

Додав Art-Vertep 01 квітня 2012

 
Ctrl 1 2 3 4 5 6 Ctrl
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска