Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Інформація

Lviv Fashion Week

Lviv Fashion Week /Львівський Тиждень Моди/ відбудеться 8-9 березня 2008 року у Львові, в новому Виставковому центрі LEMBERG (вул. Б.Хмельницького, 176).

Основною ідеєю Lviv Fashion Week є підтримка нових дизайнерів і надання їм можливостей для створення і розвитку власних брендів. Серед гостей Lviv Fashion Week - баєри, представники підприємств, котрим потрібні дизайнери для розробки продукції, представники спеціалізованих ЗМІ, VIP-персони, fashion-критики.

Формат проекту Lviv Fashion Week – міжнародний. Взяти участь в показах зможуть нові дизайнери з України, країн пострадянського простору та Східної Європи. Окрім нових дизайнерів, до участі у Lviv Fashion Week запрошуються відомі дизайнери з України, Польщі, Угорщини, Румунії, Словаччини, Білорусі, Молдови, країн Прибалтики, котрі демонструватимуть свої колекції або будуть гостями проекту.

Організатор Lviv Fashion Week – міська громадська організація «Галицькі сезони моди». Lviv Fashion Week був створений на базі попереднього проекту «Галицькі сезони моди Fashion line», що змінив назву і формат. Тепер це якісно новий проект, аналогів якому в Україні немає.

Lviv Fashion Week орієнтований:

  • на нових дизайнерів;
  • на учасників з країн Східної Європи.

Lviv Fashion Week планується проводити двічі на рік, навесні та восени.

 
 

Учасники

Art-Vertep

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска