Увійти · Зареєструватися

Афіша (Дніпро)

Пилип Захмарний

Пилип Захмарний

Всесвітньо невідомий автор, який не вірить у силу слів, проте у вільний від натхнення час займається словоблудством і рукоприкладством. Живе всюди, де перебуває. мріє про те, щоб хоч щось здійснилось без зайвих зусиль. 

 
 
Потік Афіші Галереї Статті Інформація

«Jazz Bez» наповнив джазом 13 міст України та Польщі

Із 1 по 11 грудня  «Jazz Bez разом з Reikartz» відмузикував тринадцятьма містами України і     Польщі, залишивши за собою шлейф вражень та мелодій, які зненацька зринають у пам’яті, плакати, що подекуд

Додав Gon 15 грудня 2011

 

«Fort.Missia»: радіємо життю за будь-якої погоди

Найкращі мистецькі акції творяться незаплановано. Навіть не зовсім творяться - вони самі виникають. Так вийшло і на "ФортМісії". Тисячі людей приїхали на форти, єдналися музикою і мистецтвом усупереч дощам, нехтували комфортом заради радос

Додав Gon 08 липня 2011

 

Десятий «Jazz Bez» прокотився тринадцятьма містами України і Польщі

12 грудня завершився Ювілейний десятий міжнародний фестиваль «Jazz Bez», який є одним із наймасштабніших та найдавніших джазових фестивалів України та найтривалішим проектом МО «Дзиґа».

Додав Gon 16 грудня 2010

 

Jazz Bez грає на контрастах

Вечір шостого грудня – п'ятого дня фестивалю «Jazz Bez» – відзначився особливою контрастністю, несподіваною навіть для загартованої «джазбезуванням» публіки. Важко уявити більших антагоністів, ніж колективи Full Blast і Pervoe Solnce.

Додав Gon 11 грудня 2010

 

сучасне мистецтво: екскурс по території абстрактного/реального

Цьогорічний Тиждень актуального мистецтва у Львові викликав неоднозначні почуття.

Додав Gon 28 вересня 2010

 

«Тиждень актуального мистецтва»: реальність абстракції / абстрактність реальності

У Львові завершився «Тиждень актуального мистецтва» – один із наймасштабніших проектів contemporary-art в Україні, який тривав навіть не 7, а цілих 10 днів, під темою «Абстрактне vs реальне».

Додав Gon 01 вересня 2010

 

Контрасти JazzBez-у

Десятиденний джазовий марафон під назвою «ДжазБез» перетнув свій екватор, дивуючи дистанціями зпалутаного маршруту та несхожістю бігунів. Ось кілька зафіксованих миттєвостей.

Додав Gon 10 грудня 2009

 

Мар'яна Садовська розпочала Jazz Bez магією українських пісень

Дев'ятий міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez розпочався. Цього року програма обіцяє багато різножанрового навколоджаззя, тож симптоматично, що відкрив фестиваль концерт Мар'яни Садовської та її групи Borderland.

Додав Gon 07 грудня 2009

 

львівський ShockolaD із оркестровим смаком (чекаючи на JazzBez у Києві)

Напередодні старту Jazz Bez’у – розмова із львівським гуртом ShockolaD, який «джазуватиме» у Києві на фестивалі 10-го грудня в Укураїнському Домі у супроводі оркестру «Leopolis» .

Додав Gon 30 листопада 2009

 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска