Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тарас Білка На однині з самотністю 6.59 Mb
Потік MP3 Статті Інформація

Автори / Тарас Білка / Коли ми почуємо в ефірі теле і радіотренсляцій українську музику?

Уркаїнської музики в мас-медіа стане менше

Не знаю, може вже варто писати російською мовою, судячи з політичної ситуації:) Жартую. А от новфі законопроекти нової івлади - зовсім не жарти. Не хотілося щоб музика перепліталася з політико, - на щастя на українських музичних порталах такого майже ніколи, по-моєму, й не було.

Зате були українські музиканти і глядачі/слухачі українських музикантів. Словом - не байдужі до розвитку української культури, української музики.

Як на мене, пані Олені Бондаренко (Партія регіонів) зовсім не до вподоби те, що українську музику замало щиплять в ефірах. Треба б побільше. Можна ще репресії повернути, або взагалі українську музику визнати незаконною. Але це, можливо, в перспективі. До такої перспективи сподіваюся ми не дотягнемо. Що ж пропонує люб’язна пані Олена?

Все елементарно: відмінити обов’язкову 50-відсоткову квоту на трансляцію музичних творів українських авторів в ефірах. До речі, цей, так би мовити, законопроект вже зареєстрований у Верховній Раді. Мотивація бажання ненависників української музики проста (наведу цитату з http://kommersant.ua): "На думку авторів законопроекту, в українських архівах недостатньо музики для того, щоб наполовину заповнити ефір радіостанцій".

Отакий от FUCK коїться, колеги. І знаєте що найцікавіше? А те, що просту куди не ввімкни - кругом українська музика, на всфіх радіо і каналах, навіть російське кіно переривають через трансляцію української музики, - так можна подумати.

А музики в нас, нє-є-є-є, немає. Які там 50% - скоро і на 5 відсотків не буде. Але теревені це все клсно, тільки навіть руки опускаються після таких заяв і законопроектів...

Може пані Олені Бондаренко пора вносити новий зак4онопроект? Наприклад про оцінку діяльності українських музикантів як антидержавну, соціально небезпечну та прирівняти музику до торгівлі героїном?

 
 

Додав bilchenia у четвер о 13:19

Про автора

Займаюся музикою (реп) з 2002 року. За цей час мозок кілька разів ламався, доки я зрозумів, якою повинна бути музика і мої тексти. В піснях намагаюся говорити про те, про що ще не сказано, або розказати про те що сказано з іншої точки зору.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска