Увійти · Зареєструватися
 
 
 
Потік Афіші Товари Інформація

Фестиваль Уніж

ХТО:

Ми ті, для кого успіх України є синергією успіху кожного.

Ми – різні. Різні за віком, з різних регіонів країни, з неоднаковими поглядами на світ і родом професійних занять, люди різних статків і соціальних статусів. Люди різного політичного, бізнесового і громадського досвіду та досягнень. Але об’єднує нас ідея дієвого патріотизму.

Українцем не можна просто народитись, чи себе задекларувати. Українець – це не статистична паспортизована одиниця населення держави. Замало бути носієм мови і традицій — бути українцем означає усвідомлювати себе частиною тих процесів, що відбуваються в державі, нашому суспільстві, суспільній свідомості. А усвідомлюючи себе частиною того життя — щоденно брати на себе відповідальність. Бути українцем означає бути майбутнім України, стати активним учасником того суспільного життя, яке з часом називатиметься історією країни. Таких людей ми називаємо форматними.

ЧОГО МИ ХОЧЕМО:

Хочемо збільшити ефективність індивідуальних ініціатив та успіхів через їх об’єднання, взаємодопомогу і взаємопідтримку, через втілення конкретних справ – кроків у напрямку творення України. Нашого дому.

Найближчі кроки-мрії

1. Територія форматності «КУЗНЯ»

Україна – це ідея, український формат – це стиль, «Кузня» – це місце. Багато проектів, море ідей, безліч сердець... Нас об’єднують не бренди, не партії, не організації, не бізнес. Ми просто прагнемо найкращих результатів діяльності кожного, які в сумі створять нове обличчя нашої Батьківщини – України. Обличчя, гідне третього тисячоліття.

«Кузня» – це платформа для всіх, чиїм гаслом є «померти молодим якомога пізніше», для всіх, хто прагне, творить, досягає! Для тих, хто проактивний, бере відповідальність, хто має амбіції творити історію України і усвідомлює, що грунтом, де зростатимуть ці амбіції, є ясний розум, щире серце, постійний розвиток і тяжка праця. Для тих, хто, аби отримати – віддає, аби здобути довіру – завше є самим собою, хто ризикує, знає вартість дружби і ціну честі. «Кузня» для всіх, для кого Україна не територія, а сума звершень.

Конкретніше:

Івано-Франківська область, Городенківський район, село Уніж, околиця села. Село невелике, дворів 60, глухомань. До Дністра 400 метрів. Навкруги – чудовий краєвид на Дністровський каньйон. Поки-що це територія колишнього колгоспу із залишками господарських споруд, які згодом, спільними зусиллями, мають перетворитись в клуб-конференцзал, спортцентр, бібліотеку, кампус... Впродовж року там мають відбуватись вишкільні табори, навчальні семінари, відпочинково-трудові волонтерські заїзди. Все це має робитись руками приїжджих волонтерів і коштами Українського фонду.

2. Фестиваль українського формату «УНІЖ»

27–29 червня тут відбудеться перший фестиваль: «Гайдамаки» (Київ), «Перкалаба» (Івано-Франківськ), «Оt Vinta» та «Бреm Сtокер» (Рівне), «Пропала Грамота» (Кам’янець-Подільський), «Тінь Сонця» (Київ), молоді гурти з різних регіонів України. Крім того, тут працюватимуть кіноклуб та різноманітні майстерні, зокрема анімаційна, яку проводитиме відомий український режисер Степан Коваль, відбуватимуться дискусійні клуби.

ЗА ЧИЇ ГРОШІ:

Спільно ми творимо Український фонд. Той, хто поділяє наші ідеї, повинен розділити відповідальність. Спільна справа передбачає жертовність: гроші, час, талант, інші матеріальні і нематеріальні ресурси. Поки нас не багато, але ми є ;)

Ми шукаємо і запрошуємо до спільної дії не ресурси, а однодумців.

ДО КОЖНОГО:

Україна сьогодні – це шанс. Особистий шанс для кожного – реалізувати себе, втілити свої мрії. В залежності від того, хто скористається тим шансом, такою і буде Україна завтра. Без патетики, тільки здоровий прагматизм: нас має бути достатньо, щоб стати впливовими. Для цього ми свідомі, що щодня складатимемо тест на тривкість наших ідей і що запорукою цього стануть спільні інновації.

Ніхто не збирається нікого переконувати і агітувати. Просто пропонуємо долучатись і творити свою мрію разом з нами.

ЗРОБИ ВСЕ, ЩО ЗМОЖЕШ, ЗАСТОСОВУЮЧИ ТЕ, ЩО МАЄШ, ЗНАХОДЯЧИСЬ ТАМ, ДЕ ТИ Є

 
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска