Увійти · Зареєструватися

Афіша (Дніпро)

Юрій Завадський

Юрій Завадський

Юрій Завадський кандидат філологічних наук. Народився в Україні в Тернополі 18 березня 1981 року. Закінчив Тернопільську середню школу №18 під керівництвом А.В.Крижанівського. 

 
 
Потік Афіші Статті Інформація

Про поезію без слів і не тільки...

Світ є у постійному становленні й оновленні, він твориться на наших очах й нашими очима. Тепер нема стимулу писати просто хорошу поезію, бо вона сьогодні відносна, й тому в певному сенсі, одноразова – прочитав і…забув.

Додав markiza 23 грудня 2008

 

Трава крізь асфальт

Юрій Завадський. юрійзавадський. Тернопіль, 2005. Подивування – почуття холодне. Його бездіяльна споглядальність, на жаль, знищує будь-яке інше, більш тепле почуття і виключає будь-яку іншу, більш живу уяву.

Додав markiza 17 грудня 2008

 

Любка А. Вісім місяців шизофренії

(Любка А. Вісім місяців шизофренії: Вірші. — Ужгород: Ліра, 2007. — 60 с.) Оцінка мистецького доробку поета ускладнюється не лише особливостями стилю, так званим «новаторством», віддаленістю від &laq

Додав yuryzavadsky 10 грудня 2008

 

Люблю свої тексти, яких не розумію

- Юрію, складається таке враження, що ти і поезія свого часу утворили неймовірну єдність під іменем юріязавадського. Чи можна підходити до того, що ти пишеш, як до проекту? - Можемо називати се проектом.

Додав pasichnyk1 11 листопада 2008

 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска