Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Рок-Вар'ятЕ Кораллі Небеса За Нас (2012 р.) 5.02 Mb
Рок-Вар'ятЕ Кораллі Августа 5,59 Mb
Рок-Вар'ятЕ Кораллі Пісня буде поміж нас (2011 р.) 6,03 Mb
 
 
Потік Афіші MP3 Інформація

Рок-Вар'ятЕ Кораллі

КоралЛі (не плутати з Коралі) були б звичайнісінькою, як би там не називали, Рок з Етно, чи Фолк та Фанк до того всього бандою, якби не кілька дрібниць і одне «але». Про дрібниці - не тут і не сьогодні, а про «але» - обов'язково і вже.

Історія створення гурту. Свою свідому діяльність гурт розпочав у грудні 2005 року. Саме тоді сформувався теперішній склад команди. До того часу всі учасники встигли попробувати себе у декількох музичних проектах.

КораЛЛі презентують нову композицію "Небеса За Нас", присвячену подіям навколо Євро 2012.
Історія композиції почалася не вчора. Цю річ КораЛЛі написали вже давно, з нагоди дня народження однієї дружної їм радіостанції. Але в передчутті Євро 2012 хлопці трохи переробили пісню, змінили її назву і випустили в нове плавання уже в оновленій версії.

«Це трембітно-амбітний гіт про живий український символ – трембіту, як засіб не мовчати, а створювати звуки. Тим більше під червневі події, які чекають на Україну. Тобто це варіант просто тішитися, вболівати і радіти життю навколо» - Віля Чупак, трембітатор групи КораЛЛі.

До слова, радості в життя своїм творінням КораЛЛі прагнуть додати якомога більшій кількості людей, тому пісня «Небеса За Нас» існує окрім української також в англійській, німецькій, французькій і польській версіях.

Склад групи:

Юрко - вокал, гітара;

Василь - бас гітара, скрипка;

Мишко - клавіші, сопілка;

Вітя - барабани, тамбурин;

Віля – трембіта, дримба.

 

Стиль виконання: етно-фанк-рок.

 
 

Учасники

Art-Vertep

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска