Увійти · Зареєструватися

Афіша (Дніпро)

Елеонора Сіндєєва

Жила, відчувала, думала, сподіваюсь, що зможу описати :) 

 
 
Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Молода письменниця Елеонора Сіндєєва у Полтаві представила книгу про секс без еротики

  17 травня у Полтаві іменитий український письменник Андрій Курков презентував читачам нову постать в сучасній літературі – Елеонору Сіндєєву.   Молода журналістка видала роман «Скарб», який визнали кращим у кон

Додав Elsin 19 травня 2011

 

Андрій Курков та Елеонора Сіндєєва у Житомирі.

  7 квітня до Житомира завітали письменники – Андрій Курков та Елеонора Сіндєєва. Зустріч проходила спочатку у стінах ЖДУ ім. Івана Франка, а потім у Кавоманії.   Письменники відповідали на запитання  аудиторії 

Додав Elsin 11 квітня 2011

 

„Брати менші”, як відображення ненормальності їх господаря(уривки).

Ні для кого не є секретом, що домашні тварини схожі на своїх господарів.

Додав Elsin 26 серпня 2010

 

Скарб (уривки)

(Уривки з роману, який став переможцем конкурсу «Євроформат - 2009») 1 Деякі знакові події в нашому житті ми очікуємо роками, поклавшись на долю або чиюсь добру волю; деякі готуємо власними руками, невтомно, цеглинка за це

Додав Elsin 03 червня 2010

 

Янголятко

Була майже шоста година вечора і Олена Миколаївна Соколова – пухкенька тридцяти восьмирічна жіночка, дружина трьох чоловіків (не одночасно) і мати трьох дітей (відповідно до чоловіків) поверталася додому після напруженого робочого дня.

Додав Elsin 12 січня 2010

 

Спустіле місто (Прожектормаріївілмор)

В понеділок, 12 жовтня Марія Германівна Вілмор прокинулася з тим же відчуттям, що і тиждень тому – 5 жовтня – зацикленості.

Додав Elsin 22 жовтня 2009

 

І мене моя міліція...

(квазіп'єса псевдо комедійного характеру на дві типу дії). Дійові особи. 1. Відважна і Нестримна. 2. Спокійна і Мудра. 3. Добра і Наївна. 4. Романтична і Непостійна. 5. Бородач. 6. Заїка. 7. Мовчун. Місце дії.

Додав Elsin 10 липня 2009

 

№4453

Ярослава подивилася на годинник на моніторі комп'ютера і полегшено зітхнула – до офіційного кінця робочого дня залишалося трохи більше години, однак вона вже практично дописала свою статтю і могла раніше піти додому.

Додав Elsin 09 липня 2009

 

Шалена! Дика. Люба?

- Ти шалена, ти знаєш це! – з нестримним роздратуванням в голосі загорлала на Олександру Олена, намагаючись схопити подругу за руку.

Додав Elsin 04 червня 2009

 
Ctrl 1 2 Ctrl
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска