Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Товари Інформація

Revenko band

Гітариста і композитора Олексія Ревенка сьогодні добре знають шанувальники неокласики і неоромантики – стилів, які в Україні нині активно розвиваються поруч з таким явищем як пост-рок. Це – музика вдумливих людей, як правило молоді з базовою музичною освітою, яка ментально прагне пов’язати сучасні тренди з світовою класикою.

Найяскравіші представники – «Ревенко-Бенд», «Симфоманія» – дівочий струнний гурт та паніст і радіо ведучий Роман Коляда. Неокласичний напрямок розвивається в кількох площинах. Це – живе концертування, запис музики до кіно і театральних вистав, видання сольних дисків. До речі: неокласика, неоромантика і нове прочитання етніки нині скрізь у світі переживають справжній ренесанс. І Україна – не виняток.

«Ревенко Бенд» у 2001-му році. Сполучення гітари, скрипки, віолончелі і флейти викликали ностальгію за чимось прекрасним, проникливим і світлоносним. Свій перший твір Олексій написав в 11 років. Багато років потому цей твір отримав назву «Апогей душі» і дав назву одному з останніх альбомів «Ревенко Бенд».

Перед тим як створити власну групу, Олексій грав як гітарист у різних рок-командах, але інтуїтивно відчував, що то – не його шлях. Як гітарист-віртуоз, композитор і аранжувальник, він по справжньому реалізував свої здібності у межах власного проекту, кістяк якого склали Євген Смальцуга – флейта, Марина Кучма – скрипка, Анфіса Ревенко – віолончель, Олексій Ревенко – акустична гітара. На концерти і сесії звукозапису Олексій часто запрошує інших музикантів, які значно посилюють звучання групи.

 
 

Учасники

Art-Vertep

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска