Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька платформа Квартира FM / Вітаємо переможців Art-Now Session Житомир

В Житомирі нарешті назвали імена художників, які перемогли у другому відбірковому турі всеукраїнського мистецького проекту «Art-Now Session FM».
Як і анонсувалось три роботи обрало журі і ще три кращих визначали самі відвідувачі виставки. Таким чином, у вересні до Луцька повезуть свої роботи Світлана Новікова, Віталій Правдицький, Сергій Супрунчук, Олена Гаєвська, Сергій Носок та Андрій Чебера. Початково замість Світлани Новікової журі віддало перше місце іншій Світлані – Русинській, однак її роботи у фіналі участь не можуть брати у зв’язку з відсутністю відображення в представлених роботах основної теми виставки «Ми бачили майбутнє» .Усім переможцям під час підбиття підсумків другого відбіркового туру у Житомирі інтернет-магазин для художників "РОСА" надав призи  -  сертифікати  на купівлю будь-якої продукції у магазині на 100, 70 і 50 гривень відповідно.

Нагадаємо, що в Житомирі відбір проводився вперше, стартував 9 липня і тривав протягом двох тижнів. За цей час свої роботи представили 10 митців у різних жанрах – графіка, живопис, фотографія, дизайн.  

 Так як відкривали виставку на початку липня музичними імпровізаціями місцевих музикантів, то і закриття її було не менш музично насиченим.

У клубі «Сабратья» з цієї нагоди зібрались учасники й організатори виставки, аби підвести підсумки, а загалом послухати різнопланові композиції житомирського гурту «Время Оно», київського барда-експресіоніста Дениса Кожухова-Суховія, білоруського виконавця із гурту «Шепот Серебра» Володимира Дриндрожика.

(С) Юлія Демусь

Відео - Володимир Жабровець

 http://zt.20minut.ua/news/10202514

 

 

 Переможці за версією журі
1 Світлана Русинська
2 Віталій Правдицький
3 Сергій Супрунчук
Переможці за версією глядачів
1 Олена Гаєвська
2 Сергій Носок
3 Андрій Чебера
Отримали спеціальні призи від мистецького спонсора - інтернет-магазину для художників РОСА.

До участі у фіналі було обрано наступних митців Житомирщини:
Віталій Правдицький
Сергій Супрунчук
Олена Гаєвська
Сергій Носок
Андрій Чебера
Світлана Новікова 

 

 
 

Додав Kvartira FM 19 серпня 2011

Про автора

Квартира FM - це об'єднання творчих тусовок, організацій та спілок

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска