Увійти · Зареєструватися
Потік Статті Інформація

Автори / author@ counterpropaganda.in.ua / Щоб зробити революцію в країні – критикуй її політичний лад у Twitter або Facebook

До “діжки радощів” “Партії регіонів”, стосовно невдалих виступів на всеукраїнській акції “День гніву”, дуже хочеться додати ложку “концентрованого дьогтю”. 

 

Пропоную  проаналізувати деякі данні публікації: “Приватного життя більше немає” (Джерело: http://tema.in.ua), – в контексті «Твіттерної революції» в Північній Африці та на Близькому Сході.

Думок на тему “революцій” багато, я звертаю увагу тільки на те, що африканські та арабські революції відбулись за допомогою “соціальних мереж“.

 

Трохи статистики, яка стосується теми дослідження.

 

У квітні 2011 аудиторія українського Інтернету склала 23, 759 419 користувачів (Cookies) на місяць. Про це сказано у звіті компанії Bigmir. (детальніше на http://ht.comments.ua)

В Україні 1,000,000 користувачів Facebook.

Даних кількості українських твіттерян станом на 2011 рік не знайшов, але значущий факт, що користуватись “Твіттером” радять і Барак Обама і Леді Гага, і Юлія Тимошенко.

Тепер за допомогою простої логіки проаналізуємо деякі фрагменти статті “Приватного життя більше немає”.

“Facebook індексує користувачів Facebook. На кожному з вас вони сфокусовані, як лазер. Вони хочуть знати, що ви читаєте, що ви робите, де ви це робите, хто ваші друзі, ваш вік, вашу стать, вашу релігію, вашу орієнтацію – все. Вони вас індексують”.

Можливий висновок – ситуація в Україні аналізується онлайн, краще чим це зроблять будь які дослідження славнозвісних фондів.

“Оpen Graph, подивіться на Open Graph, він пов’язує ваш акаунт Facebook і ваші дії всередині Facebook, з речами поза Facebook. Вони не витрачають час на автоматичне сканування всієї Мережі, як Google, вони пропонують вам робити це за них.? - “Я Боб, і мені сподобався цей сайт.” Клік. Навіщо ви це зробили? ? – “Я не знаю.” ?

Відповідь в заголовку статті. Сповіщайте про своє невдоволення владою, своїм життям в Україні.  Хай це буде пасивний метод, але він все-рівно демонструє громадянську позицію. Коментуючи публікації, рекомендуючи їх друзям – ви впливаєте на історію країни. Світ іноді змінюється.

“Twitter зберігається в Бібліотеці Конгресу. Кожен твіт передали до Бібліотеки Конгресу”.

“Хлопці, вслухайтесь, нічого з того, що ви розмістили в Мережі, ні tweet, ні блог, ні SMS, ні веб-сторінка, ні веб-сторінка яку ви видалили через 15 секунд після публікації, нічого з цього ви вже не зміните”.

Якщо в кожній ситуації бачити не тільки погане, а і хороше, то висновок буде такий – кажіть тільки те, що ви хочете, щоб почули і проаналізували.

“Google геніальна  компанія.  Лякаючи геніальна  компанія.  Вони  бачать  нішу, вони розробляють кращий   продукт  для неї, і всмоктують в себе кожен біт інформації, яку знайдуть”.

“Ви - те, що ви гуглите.  Google чудово орієнтується в  соціальних  симпатіях,  і соціальних  заворушеннях”.

“Нові можливості пошуку та індексів, включаючи переклади, розпізнавання мови, розпізнавання  тексту  на відео (я вам покажу),  технологія, яка навіть мене лякає, і останні,  але дуже  серйозні  нововведення,  перевернули правила гри, - інтелектуальні  камери  з блоком  розпізнавання  цифр, букв і  ОСІБ,  прив’язані  до масивів  високошвидкісних баз даних“.

Можливий висновок – можна розраховувати, що ні один злочин, і ні один злочинець не зможуть уникнути правосуддя. Говорячи мовою Стіва Рамбама (Steven Rambam): злочин проіндексують, розпізнають, проаналізують і збережуть. Рано чи пізно правосуддя здійсниться.

 

В недавньому часі звідусіль лунало питання “фінансування революційного процесу” “силами зла” з-за кордону. З цього приводу навіть була заява Олександра Єфремова (Партія регіонів) про те, що якісь зовнішні інвестори, в числі яких Джордж Сорос, фінансують реалізацію в Україні проектів “за варіантом Північної Африки”(Джерело: http://weekly.ua). Але найчастіше, спікери цієї “думки” відпочивають, навчають своїх дітей, зберігають та примножують свої статки, в країнах  представляючих  цю “силу зла”.

 

В назву статті: “Щоб зробити революцію в країні – критикуй її політичний лад у Twitter або Facebook”, – я вкладаю дуже простий зміст.

Якщо комусь не подобається, чи подобається: влада, опозиція, протести, реформи, – кажіть про це в інтернет, існує можливість, що ваші думки почують, проаналізують і використають. Як би не критикували революції в Африці, люди там здобували волю. А це той сенс життя, який нам передали діди і прадіди.

 

author@counterpropaganda.in.ua

 
 

Додав counterpropaganda 14 травня 2011

Про автора

Вивчаємо пропаганду ХХ-ХХІ сторіччя. Аналізуємо і створюємо контрпропаганду. Користуємося надбаннями людства та власними ідеями. пишемо твір.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска