Увійти · Зареєструватися
Потік Статті Інформація

Автори / author@ counterpropaganda.in.ua / Сімпсони. Вигадка частини другої, першої серії - 23 сезону

Сценарій возз’єднання України і Росії та окупації останньої китайцями - виявився доволі нудним та заїждженим. Всіляких версій, відповідних до теорій змови, в Інтернет багато. Вважаємо, що привернути належну увагу до будь-якої проблеми, можливо тільки за допомогою мистецтва. Тому створили свою версію продовження першої серії, 23 сезону "Сімпсонів".

Сімпсони, сезон 23, серія 1. Повна версія, відео online з Vkontakte.ru

Сімпсони. Вигадка частини 2, першої серії – 23 сезон
Після вбивства мафіозі Віктора минуло декілька днів. Гомер прийшов у дорожню службу навідати свого нового друга Вейна. Він так захопився пончиком, що не зміг прокричати свої традиційні вітання. Тому залишився непоміченим для останнього.
Тим часом, Вейн з кимось вів напружену бесіду, по телефону, на китайській мові.
Цю розмову підслуховують у підземеллі на зборах таємного ордену, під головуванням містера Бернса, там проводиться обряд воскресіння мафіозі Віктора.
Прислуховуючись до звуку свого жування, Гомер несподівано починає розуміти китайську мову, бесіда Вейна виглядає як ритмічний реп. Гомер починає підспівувати, та розкриває для себе її зловісний зміст. Мова йде про війну між Китаєм і Росією, яка ось-ось почнеться.
Тим часом мафіозі Віктор воскресає. Але замість кровожерливого монстра, перед змовниками представ тендітний чоловік з мрійним поглядом. Віктора все приводить у захват: готичні арки, зали підземелля, кам’яний жертовник з орнаментом, та чорні тевтонські хрести на мантіях присутніх.
Це призводить до суперечки в рядах змовників. Особа з закритим обличчям, жіночим голосом, з тяжким німецьким акцентом заявляє, що нема сенсу у такому Віктору, якщо він не монстр, бо за сценарієм принц має вирвати принцесу з лап чудовиська, а не мрійника-трансвестита.
З під мантії з’являється бліда рука, прикрашена коштовними перснями, яка швидким рухом встромляє у горлянку Віктора двосічний, хрестоподібний кинджал.
Очі Віктора з захопленням вдивляються в коштовну оздобу ефесу. Він пробує висловити своє почуття від побаченої краси, але не може, і з булькотінням падає до долу .
На летовищі Спрингфілду, під парами стоїть китайський винищувач, біля нього метушаться маленькі люди, з закритими обличчями одягненні у білі з чорними хрестами ряси.
Вони кричать, що марно витрачають час, та подумки знаходяться у лавах своєї армії, яка стоїть щільними рядами, на протязі усього кордону Росії, від Монголії до Норвегії.
Містер Бернс кричить на вбивцю Віктора.
За всіма подіями споглядає Вейн, який теж прослуховує своїх прослуховувачів. Він обговорює це зі своїм китайським співрозмовником. Погляд Вейна зупиняється на закляклому Гомеру, який боїться поворухнутись. У голові Вейна з’являється план заміни Віктора Гомером.
Вейн промовляє до Гомера англійською, а той відповідає йому китайською, бо дуже боїться втратити свій дар. Подумки, Гомер розкриває для себе секрети китайської локшини та качки по пекінські. Для нього несподівано відкривається яскравий світ кулінарії, він згадує написи на всіх етикетках, які бачив у своєму житті, поступово Гомер набирається впевненості. Все це нагадує фільм «Область пітьми (Limitless)».
Вейн погрожує та робить пропозицію Гомеру працювати на його таємну організацію і замінити собою Віктора. Але Гомер різко зупиняє його.
Гомер у декількох словах описує Вейну його ж зловісний план по переділу мапи світу. Він каже, що він надлюдина та знаходиться вже на п’ятдесят кроків попереду Вейна.
Гомер знає про задум окупувати китайцями весь північний захід Росії та передання німцям всіх залишившихся від Росії територій та Україну, у спосіб одруження двох національних лідерів: російського прем’єр-агента Германії з українською прем’єр -невільницею.
Гомер віддає належне плану, бо розуміє які вигоди отримають американці від розширення Китаю. Він перераховує російські кулінарні блюда на китайський лад, які завдяки цьому з’являться на прилавках супермаркетів Спрингфілду. Це повністю задовольняє Гомера, бо йому дуже цікаво, як будуть упаковувати у картонні коробки російські супи.
Але маючи надздібності, Гомер передбачає і втрату США світового панування. Ніхто більше не захоче мати американський паспорт, американських туристів перестануть повсюди викрадати та вбивати, посольства США не будуть вибухати, громадянам не буде потреби платити такі високі податки, бо втратиться сенс утримувати величезну армію та воювати зі всім світом. Завдяки цьому нічого буде показувати у новинах а долар невілюється. Як тоді можна буде порахувати скільки витрачає в день людина, в країнах третього світу? – запитує він Вейна.
Гомер каже про загибель американських цінностей, які не виживуть без підтримки Пентагону.
Його екскурс у майбутнє закінчується відображенням світу, у якому всі говорять китайською та німецькою мовами.
Під впливом цієї промови, Вейн несподівано згадує свого прадіда, який з червоним прапором забрався на Рейстаг. Перед його затуманеним очами постають всі померлі родичі, від самого Олександра Невського, вони дивляться на Вейна з презирством, як на зрадника.
Несподівано у кадрі знов з’являється бліда рука з коштовним кинджалом. Двосічне лезо направлене тепер у горло Гомера.
Вейн справно видирає зброю, Гомер ковтає залишки пончика, його новий дар зникає і він миттєво забуває все, що відбувалось в останній час.
Гомер вітає Вейна, простягаючи кулак. Вейн у відповідь робить те ж саме. За спиною Вейна задоволено кивають привиди його предків. Привиди, Вейн та Гомер весело співають, йдучи по дорозі до кав’ярні Мо, бо знають, що зловісні плани змовників не справдяться. Всі китайці швидко переодягаються та стають до роботи. Особа з коштовним кинджалом безсило засипає на мапі світу, згорнувшись у позі ембріону.
author@counterpropaganda.in.ua

 
 

Додав counterpropaganda 29 вересня 2011

Про автора

Вивчаємо пропаганду ХХ-ХХІ сторіччя. Аналізуємо і створюємо контрпропаганду. Користуємося надбаннями людства та власними ідеями. пишемо твір.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска