Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb
 
 
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Антін Мухарський

Антон Дмитрович Мухарський (творчий псевдонім Антін Мухарський) народився 14 листопада 1968 року в місті Києві в родині творчої ітелігенції.

У червні 2008 року в галереї «Арт-Фокстрот» на Андріївському узвозі відбулася офіційна презентація галереї з першим кураторським проектом Антіна Мухарського «Україна наша!» в якому взяли участь художники Владислав Шерешевський, Іван Семесюк та Сергій Коляда.

Далі були наступні проекти: участь у фестивалі мистецтв Гогольфест 2008, участь у салоні «Київ Файн-арт 2008» з кураторським проектом День вчителя» (за участі В. Шерешевського), організація персональної виставки Романа Мініна «Шахтарський фольклор», участь у салоні «Київ Файн-Арт 2009» з кураторським проектом «Жлоб Арт. Біомаса» (за участі Івана Семесюка, Сергія Коляди, Григорія Груші, Брентона, Сергія Хохла, Владистава Шерешевського), участь у фестивалі Махнофест (м. Гуляйполе) з кураторським проектом «Анархомистецтво», участь у фестивалі Гогольфест з проектами «Сільський гламур» та «Модний Гоголь», участь у фестивалі «Контемпорарі-Арт» 2009 з кураторським проектом «Матч смерті», фестивалі Типілля (м. Харків).

Особливою подією 2009 року стала презентація колекції одягу «Сільський гламур» ідеологами та авторами якої виступили Антін Мухарський та Сніжана Єгорова.

Концептуальним доповненням і розвитком теми «сільського гламуру» є запис другого аудіоальбому «Village glam» де більшість пісень виконуються Антіном в дуєті із своєю дружиною Сніжаною Єгоровою. Презентація і реліз альбому призначені на кінець січня 2010 року.

До нового альбому було відзнятий відеокліп на пісню «Най-най-най». Також готуються до виходу кліпи на пісні «Тачанка з Гуляйполя» та «Херсонський ренджер». Таким чином, враховуючи 5 кліпів відзнятих до першого альбому «Злокохучий мен» (на пісні «Село Чопілки», «Кохай мене», «Ваз 2103», «Шестипалий Петро» та «Моя мала») можемо сказати що відеодоробок Антіна та Сніжани у музичній царині досить вагомий. (Доречі, режисером і автором усіх кліпів на тему «сільського гламуру» виступає сам Антін).

Як каже Мухарський, «сільський гламур» це мегапроект у пошуках автентичного українського стилю, який мусить поєднувати у собі музику, живопис, одяг, відео, і, врешті решт, вилитися у сценарій за яким буде відзняте дійсно автентичне українське кіно.

У вересні 2009 році за ініціативи Антіна Мухарського створено націонал-анархічне творче угруповання Союз Вольних Художників «Воля або Смерть», до складу якого увійшли художники Іван Семесюк, Сергій Коляда, Ніна Мурашкіна, Ігор Перекліта, Сергій Хохол. Союз ставить на меті створення арт-простору, де було б презентоване радикальне українське мистецтво, що відображує реакцію художників на актуальні для сьогодення, часом гострі соціальні теми, викликає глядача на діалог, примушує замислюватися над шляхом, яким рухається світ і Україна, не бути байдужою, споживацькою масою.

У планах галереї та Союзу на 2010 рік проведення Великої виставки українських мультиплікаторів, участь у Великому Скульптурному Салоні, у фесивалі Гогольфест та Контемпорарі-Арт, подорож містами України з пресувними проектам.

 
 

Учасники

Sh.Ocean, nady, ВладКО

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска