Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Культурний центр Арт-Вертеп

Мистецька Агенція "Арт-Вертеп" (www.artvertep.com) офіційно оголошує про відкриття у Дніпропетровську нового Культурного Центру!

Культурний Центр «Арт-Вертеп» об`єднав під одним дахом добре відому дніпропетровцям та гостям міста арт-крамницю «Білокнижник» з виставковою галереєю, дитячою кімнатою, книгарнею та рукотворами багатьох кращих майстрів країни. Експозиції малярства та фото, кераміки та виробів зі скла, прикрас та іграшок тепер вже і в «фізичному» «Арт-Вертепі» змінюються та додаються кілька разів на тиждень, традиційні та модерні майстер-класи для дітей та дорослих відбуваються у вихідні та святкові дні, подієва галерея презентується два рази на місяць, а за іншими музичними, фольклорними та літературними подіями тільки і встигайте слідкувати!

Як вже повідомлялось раніше, «Білокнижник», що був українською арт-криївкою 8 років та водночас виконував функції книгарні, переселився та розширився за адресою вулиця Червона 11.

Отже в 4-х кімнатах Культ Це «Арт-Вертеп» на вас чекають:

1. Подієва галерея та магазин hand-made подарунків

2. Книгарня та куточок Авторського Одягу

 

3. Дитяча кімната і Майстерня з традиційних та модерних ремесел

 

4. Приємне місце для зустрічей, презентацій арт-подій та автограф-сесій.

Подивитись світлини арт-крамниці "Білокнижник” за новою адресою

Топографічна довідка:

"Білокнижник" розмістився в катеринославському будиночку 1893 року під № 11 на вулиці Червоній (Красній).
Для дніпропетровців - це в кварталі між вулицями Комсомольською (Козацька) та Чкалова (Велика Базарна).

Історична довідка:

Одна з найстаріших та найгарніших катеринославських вулиць Троїцька, була перейменована на вулицю Красну в 20-х роках минулого століття, а вже наприкінці 80-х з`явились перші стихійні вивіски Червона. Сама назва Червона абсолютно чітко вказує на її радянське минуле, про що і досі нагадують архітектурні сусіди. Перший будинок (колишня Маріїнська жіноча гімназія) Червоної вулиці знаходиться на розі з вулицею Червона площа (колишній Троіцький базар), а це навпроти Міського Управління ДАЇ та в сусідствіз Божим дивом збереженим Троїцьким Собором. А вже двома кварталами вище, на перехресті Червоної та Чкалова, розкішно розкинувся офіс міського СБУ (радянське КДБ) та скромний міський ринок, в народі - Троїцький. Піднявшись вище ще на 10 метрів на тій же Червоній/Красній інтелігентно працює Міське Управління УМВС, про що недвозначно говорить сучасний шлагбаум, який і перекриває рух. Тож, прогулянка Червоною вулицею буде не тільки цікавою історично та архітектурно, вона буде корисною гімнастикою для вашого розуму, який Ви зможете неабияк потішити в красивому затишному та майже домашньому Білокнижнику після споглядання центральних будівель силових структур!

В щойно відкритій подієвій галереї «Арт-Вертеп» (переглянути фотозвіт з Входин) вже відбулась виставка народної картини ХІХ-ХХ ст. з приватної колекції Олександра Смакоти та зараз триває виставка фотографій та фото-реконструкцій Павла Маменка «ReКатеринослав. Re:Дніпропетровськ».

Крім того, в листопаді в Культ Це «Арт-Вертеп» відбулась автограф-сесія з письменниками Сергієм Жаданом та Сашком Ушкаловим та презентація книги «Письменники про футбол»; почала формуватись експозиція передноворічної колекції подарунків: картини живопису на склі, львівські різдвяні дзвіночки, прикраси вітражні та керамічні, святкові декори та предмети інтер’єру, подарункові та дитячі книги та музикадо Різдвяних Свят. Разом з тим «Арт-Вертеп» насичує колекцію міського та сільського українського антикваріату, розширює книжковий асортимент репринтних видань та краєзнавчої літератури, представляє найповнішу колекцію cd/dvd українського джазу, сучасної музики дніпропетровських гуртів, художне та документальне відео тощо…

Не змінюючи добрих традицій «Білокнижника» і водночас розширюючи свої пропозиції, ми будемо раді допомогти чи посприяти:

  • замовити Святкову Подію (корпоративну, приватну або фестивальну)
  • надрукувати в нашому музичному видавництві аудіо, відео чи мультимедійний ком пакт-диск
  • придбати концертні квитки на події в Дніпропетровську та інших містах України
  • обрати індивідуальний подарунок, мистецький твір чи ексклюзивний декор з арт-каталогу
  • знайти необхідну книгу, періодичне видання, музичний чи відеоматеріал
  • отримати необхідні консультації в арт-менеджменті, рекламі та продюсуванні

 

Ну, і звичайно, ми залишаємось активною Громадською Організацією, редакцією сайту про культуру та мистецтво в Україні www.artvertep.com та відкритим партнером для усіх, хто створює, прикрашає та береже життя!

 
 

Учасники

ceny bab, nady

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска