Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Фламенко (2012) 12.72 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Форелі (2012) 11.44 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Крига (2012) 8.38 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Форель (2012 р) 4.49 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Чорна Жінка (2012 р) 3.13 Mb
 
 
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко)

«Мандрівники» - новий проект, в якому зустрілося СЛОВО поета Сергія Жадана та магічні МЕЛОДІЇ електронно-етнічного гурту «Ойра та Андрій Кириченко».

Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, перекладач, есеїст, органзіатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перфоменсів та акцій громадянської непокори. В 2010 році висунутий на звання «Людина року» російським журналом «GQ» за книгу «Червоний Елвіс». Роман «Ворошиловград» став книжкою року 2010 за версією «Бі-бі-сі» Учасник музичного проекту Спортивний клуб армії разом з гуртом Собаки в космосі

Андрій Кириченко народився 1976 року в м. Харків (Україна). Свою музичну діяльність розпочав в 1991 році.З 2002 року працює під власним іменем (до цього — під різними псевдонімами) та займається дизайном звуку.З 2004 року Андрій працює в сфері експерементального медіа-арту, комбінуючи аккустичну та цифровуву музику, різні жанри та способи підходу до звуку. Його музика — це унікальне поєднання естетики, емоційності та безкомпромісного звучання.Всього Андрій Кириченко випустив понад 20 альбомів на лейблах AdNoiseam, Zeromoon, SPEKK, DTA, Retina-Scan, Thinner/Autoplate, Notype/Nishi, Soulworm, FGLC, WAN, Tiln, Nexsound. У різні часи він працював з FranciscoLopez, KimCascone, JonasLindgren, JeffSurak, Kotra, Mantichora, AnlaCourtis, theMoglass. На фестивалі QwartzElectronicMusicAwardsв 2006році був номінованим в категоріях «Відкриття» («Discovery») та «Нійбільш багатообіцяючий артист» («MostPromisingArtist»), та був відзначений нагородою «Відкриття» («Discovery»). Брав участь у фестивалях Ultrahang(Угорщина), Elka(Білорусь), HolyIce, Noise&Fury(Росія), InformationWantstobeFree, GARAGE, BeingtheFutureandClubTransmediale(Німеччина), Ambient, WEFandUnsound(Польща), RX:TX(Словенія), RIXC(Латвія), Деталі Звуку(Україна) та інших.

Андрій також веде український лейбл Nexsound (спільно з Kotra), що видає експерементальну музику українських та закордонних музикантів та відео-художників. Є куратором міжнародного фестивалю «Деталі Звуку»(Київ)

Учасники групи Ойра мають професійну музичну освіту. Галина Бреславець викладач кафедри українського народного співу та музичного фольклору Харківської Державної Академії Культури. Учасники групи більше 10 років займаються збором і глибоким вивченням музичного фольклору України.

Лауреати виконавських музичних конкурсів і учасники багатьох фестивалів. Учасники музичних проектів з експериментальним театром-студією "Yara Art-Group", "La MaMa" Нью-Йорк, США; "Афродизіаки" з Віктором Морозовим і групою Мертвий Півень; з групою Lюк, з електроакустичним експериментатором Андрієм Кириченком; учасники проектів Ігоря Цикури "Зваліще архетіпів, або монологи з Платоном" і "Еклезіаст Інша абетка". Учасники різних музичних, театральних і телевізійних українських проектів.
Цю програму було представлена ??на легендарному фестивалі АРТ-Поле (Шешори) в липні 2010. У рамках європейсько-українського туру у вересні 2010 її почули в таких містах - Кельн, Лейпциг, Дрезден, Берлін, Краків, Варшава, Івано-Франківськ, Вінниця, Тернопіль, Львів, Київ, Дніпропетровськ, Полтава.

Група "Ойра" - любить експериментувати з фольклором, Андрій - крос-жанровий електронний музикант.

В 2010 році було видано альбом "Клубок Мокоші" перша спільна робота гурту "Ойра" та А. Кириченко в стилі етнотроніка. Ойра - Слов'янський Дух щасливої ??долі, Мокоша - Богиня милосердя, жіночності, ворожіння, рукоділля та долі. "Клубок Мокоші" це 10 треків в яких архаїчні дохристиянські наспіви, зібрані "Ойрой" у фольклорних експедиціях, настояні на електронній музиці А. Кириченко і приправлені наспівами на народних акустичних інструментах. Інтерпретації автентичних творів сяють різноманітними звуковими забарвленнями. Тут можна почути "ембієнт" і електронні експерименти, музику живої природи і шум індустріальної середовища. Все це, безсумнівно, яскраве твір мистецтва здатне розчиняти і поглинати в собі слухача та керувати його уявою.

 
 

Учасники

Chyzh, ceny bab, nady

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска