Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Інформація

Фестиваль SoNoRo Festival

Ініціатор презентації SoNoRo Festival в Києві – скрипаль Андрій Бєлов (Україна ? Німеччина). SoNoRo Festival було засновано у 2006 році альтистом Разваном Поповічі (Румунія ? Німеччина). Батьківщина фестивалю – Бухарест. Його заходи відбуваються як у найвідоміших концертних залах, так і в клубах, музеях та інших не зовсім традиційних для класичної музики приміщеннях, підкреслюючи творчий, навіть авантюрний підхід його молодих організаторів.

Фестиваль SoNoRo Festival проводив тури найбільшими містами Румунії, його концерти відбувалися у найпрестижніших залах по всьому світу, таких як Карнегі Хол в Нью-Йорку, Вігмор Хол в Лондоні, Концертхауз у Відні, Гастайг у Мюнхені та YMCA в Єрусалимі.

Задля створення іміджу Бухареста як європейського культурного центру SoNoRo Festival постійно співпрацює з іншими фестивалями, а саме: Kobe Music Festival (Японія), Дні камерної музики в Ризі (Латвія), Chiemgauer Musikfr?hling та Kulturwald (Німеччина), Music at Plush (Великобританія), Sounding Jerusalem (Ізраїль), Tartini Festival (Словенія) та Cantiere di Montepulciano (Італія).

З 2011 року SoNoRo Festival має подвійну прописку – Бухарест та Ареццо (Італія). У жовтні 2012 року SoNoRo Festival вперше відбудеться у Києві (артистичний директор SoNoRo-Kyiv – Андрій Бєлов).

SoNoRo – не лише фестиваль. Його учасники провадять освітню програму SoNoRo-Interferences, у якій можуть брати участь талановиті румунські музиканти віком від 13 до 28 років. Найкращі з них отримують не лише майстер-класи, а й можливість виступити в камерних програмах разом із прославленими музикантами.

Мета проекту – розширення культурних та музичних горизонтів молодих музикантів, допомога їм на самому початку кар’єри.

 
 

Учасники

ceny bab

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска