Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

 
 
Потік Афіші Галереї Інформація

Фестиваль «Республіка»

Ідея фестивалю:

Фестиваль «Республіка» - це антикомерційний мистецький фестиваль.

Використовуючи сучасне мистецтво ми намагаємось детонувати креативність молоді і направляти її в соціальне русло. Всі зароблені фестивелем кошти витрачаються на трансформацію суспільного (загального!) міського простору. Старі потріскані стіни ми перетворюємо в картини, занедбані будівлі - в арт об'єкти. Кожна така картина, кожен створений нами арт об'єкт доступний кожному - це наша територія, територія вільна від комерції. Ідею фестивалю активно підтримує дружній телеканал культурного опору A-One.

 

Мета фестивалю:

Наше місто – наш дім, а свій дім ми завжди хочемо збагачувати цінними та гарними речима. Саме тому всі зібрані кошти на фестивалі ми плануємо витратити на культурне збагачення міста. А конкретніше – на художній розпис будинків, які не вписуються в архітектурний ансамбль Кам`янця.

 

Про «Республіку – 2011»

У 2011 році фестиваль «Республіка» став дебютним і є чи не єдиним некомерційним фестивалем в Україні. Він позиціонується як антикомерційний музичний арт-фестиваль та спрямований на звернення уваги на культурно-соціальні проблеми та розвиток невеличких міст та містечок.

Під час фестивалю «Республіка» у 2011 році група художників-райтерів з різних країн світу (Росія, Україна, Білорусія) розписували занедбані будинки чи будівлі в аварійному стані загальною площею 500 кв. м. Всі кошти, отримані зі входу, були витрачені на самооплатність акції – оплата дороги художникам, харчування, проживання, оренда обладнання для розпису будинків, фарба.

Таким чином протягом трьох днів фестивалю восени 2011 року паралельно діяло кілька видів мистецтва: література, музика, та стріт-арт, де брали участь багато цікавих особистостей мистецького життя України і не тільки.

 
 

Учасники

nady

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска