Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Інформація

Фестиваль відеопоезії «CYCLOP»

Конкурс відеопоезії «CYCLOP» створений для того, щоб привернути увагу до відеопоезії як явища й окремого виду мистецтва з метою його популяризації.

Конкурс відеопоезії «CYCLOP» - міжнародний. На конкурс подаються твори українських, російських та білоруських майстрів відеопоезії, що проживають в Україні та поза її межами. Основними критеріями оцінки творів є їхня художня вартість, креативність, соціальна та гуманістична спрямованісь, майстерне використання художніх засобів. Взяти участь у конкурсних змаганнях можуть усі бажаючі незалежно від віку, місця проживання та професійної підготовки.

Чому «CYCLOP»? У людини два ока. У Циклопа - одне. Його одне око - символізує поєднання двох різних видів мистецтв у єдине, синтез Відео та Поезії. Відеопоезія - то світогляд поета-творця крізь одне око, око відеокамери.

Мета конкурсу:

пропаганда культури та, зокрема, поетичної творчості;

популяризація поезії та суміжних, синтетичних напрямів мистецтва (відеопоезії);

привернення уваги до творчості сучасних митців (на твори яких будуть зніматися відеовірші) та ознайомлення з найкращими її зразками;

сприяння розвитку відеопоезії, як напрямку мистецтва;

відбір та популяризація кращих із існуючих відеопоетичних творів.

Умови участі у конкурсі:

У роботі має бути використана лише сучасна поезія (тексти сучасних українських, білоруських чи російських авторів);

Тривалість твору не має перевищувати 7 хвилин;

Роботи можуть бути виконані у будь-яких техніках з використанням будь-якого потрібного обладнання (відео, анімація, флеш, відеоколаж).

Робота не має містити ненормативну лексику.

Робота не має містити закликів до ненависті на расистському, національному, релігійному, політичному та будь-якому іншому підгрунті.

 
 

Учасники

biloknyzhnyk_katya, nady

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска