Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Інформація

Вишеградська академія культурного менеджменту VACuM

Вишеградська академія культурного менеджменту ( Vacum ) складає 24 місяці навчання для молодих фахівців, що працюють в сфері культури в країнах Вишеградської групи ( V4 ), тобто . Чеська Республіка , Угорщина , Польща , Словаччина та країни Східного партнерства (СП ) : Азербайджан , Вірменія , Білорусь , Грузія , Молдова і Україна .

Його основними цілями є:

- розвиток навичок і компетенцій в області культурних і громадських політики та управління

- зміцнення демократичних перетворень і місцевих спільнот

- підтримка інтеграції та співробітництва між ВП і ЄС.

VACuM пропонує не академічний курс, а програму для вже досвідчених професіоналів, відкритих для різноманітних проектів у галузі культурної співпраці. Курс розроблений таким чином, що дозволяє учасникам виконувати їхні професійні завдання, розвивати професійні вміння та будувати нові зв’язки в мережі країн-учасників.

Програма призначена для менеджерів культури з державних і приватних організацій та установ. Учасники повинні мати базові знання про європейську, національну та регіональну культурну політику та щонайменше дворічний досвід менеджменту культурних та мистецьких проектів місцевого чи міжнародного значення, а також знання англійської мови.

Кожен кандидат повинен зареєструватися тут. Після реєстрації аплікант отримає доступ до онлайн-заявки. Після подачі заявки ви не зможете вносити зміни в документ

 
 

Учасники

ceny bab

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска