Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Інформація

Владислав Шерешевський

Владислав Шерешевський — художник-артист. Саркастичний, скандальний. Подекуди брутальний. У його роботах і артистичний пафос, і тонка іронія, і вишуканий гумор.

Владислав ШЕРЕШЕВСЬКИЙ народився 1964 року у Києві. Закінчив Республіканську середню художню школу у 1982 році та Київський державний художній інститут у 1991 році. З 1987 року бере участь в республіканських художніх виставках. Перша персональна виставка відбулась 1992 року в Італії. Член Національної спілки художників України з 1992 р. У 1995 був стипендіатом міністерства культури Німеччини. Живе і працює в Києві.

У живопису Шерешевського завжди знаходиться місце для імплантованої цитати, такої смачної та з подвивертом. Виходить сміхова плутанина. Він поєднує те, що на перший погляд неймовірно різне — у єдине стильове ціле зливаються Репін і Ван Гог, Едуард Мане і Клод Моне, голандський натюрморт і розбурхане море епохи романтизму… Владислав Шерешевський — майстер гротеску! Його гротеск містить в собі і сучасний міський фольклор, і політичний сарказм. Настільки сміливий, що іноді ловиш себе на думці: була б цензура — розстріляли б. Чи просто побили. А художник глузує над ситуацією, світом і людством в цілому. Весело перетрушує все те, що називається загальнокультурними надбаннями. У нього вони проходять загальну перевірку на здоровий глузд і життєздатність. Подібні опуси красномовно доводять — світ вцілів, бо сміявся разом з Владиславом Шерешевським.

 

 
 

Учасники

ceny bab

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска