Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Олександр Кузьмюк / Галерея

Гайдамаки Гайдамаки

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Різні художники володіють різними вміннями. Дехто вміє зобразити негарне чарівливим, дехто неважливе — епохальним. Дехто вміє відтворювати речі такими, якими вони є.

 

Коментарi

02 вересня 2006

негусто, і де коментарі попередні поділися?

02 жовтня 2006

я ПРЕКЛОНЯЮСЬ ПЕРЕД ЛЮДЬМИ, КОТОРЫЕ МОГУТ ТАК ЧЕТКО УВИДЕТЬ И МАЛО ТОГО ЗАПЕЧАТЛИТЬ УДАЧНЫЕ МОМЕНТЫ !!!1 РЕСПЕКТ ЧУВАААК !!

03 жовтня 2006

Дякую

19 жовтня 2006

Пліз, можна виложити решту фоток з Концерту Васі та Хобота у РокКафе?

20 жовтня 2006

слухай, Пушкін, так ти клбово фотографуєш!!!! я дуже вражена, хоча і не сумнівалася, що воно в тебе добре сиходить!! Каріна Гаєва

27 жовтня 2006

:) з тобою приємно мати справи, Олександре!!!! Дякую тобі! Каріна Гаєва

22 березня 2007

Молодечик! Хорошие фотки. Цвет и B&W - все классно

31 травня 2007

любовь приходит и уходит, а кушать хочется всегда...

01 червня 2007

Имея наглость отнести себя к прогрессивному человечеству, более того, к посетителям, смотрителям и читателям кое-чего, что показывается и пишется на страницах Уважаемого Арт-Вертепа, не могу промолчать и не согласиться с Вікторіею Наріжною, что, глядя на волшебные груди прелестниц, изображенных на фотографиях Олександра Кузьмюка, дрочить мне почему-то не хочется... странно... Обычно это нормальная для меня реакция... А вот сейчас я вдруг задумался о многогранности бытия, особенно всматриваясь в полные философически-усложненных дум глаза рогатого козла у степу и посміхнулся й ненадовго замислився... Так несподiванно!.. Дякую!

11 липня 2007

2 Юрій Бродський: Я так і не зрозуміла спершу, погодилися ви зі мною чи ні, але під кінець коменту дійшла-таки висновку, що наш погляд на дану галерею, напевно, співпадає :) Сподіваюся, фотодоробок Олександра не доведе вас до сексуальної фрустрації та повного притуплення нормальних реакцій :)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска