Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Катерина Лук'янова / Задоволення

Неймовірне почуття задоволення не зрівняти ні з чим. Його не можна вигадати чи надумати. Воно або є – або наскрізь відсутнє. У тобі, у твоєму тілі, у твоєму мозку. І воно не постійне. Як не можна постійно спати, так не можна постійно отримувати задоволення. Хоча б того, що з кожним кроком у прірву насолоди, ти все більше і більше будеш хотіти сильнішої порції. Це як з грошима – чим більше маємо, тим нам більше здається, що треба більше. Так із задоволенням.
До речі, є люди, які поєднують ці два поняття – гроші і задоволення. У чомусь вони праві – майже усе задоволення у світі можна отримати за гроші, за великі гроші. Але, так само, як і усі гроші планети не можуть належати одній людині, так само і задоволення – не можу бути все у когось одного. Ніхто не можу володіти всім задоволенням. О, тільки не мафія! Наркотики, секс, кров, адреналін – це ще не все на світі, хоча і багато. Це задоволення для купки психічнохворих, які не мають власного світу і створюють його за допомогою штучного усього – починаючи з наркотиків.
Є задоволення, яке можна отримати кожному – і навіть безкоштовно. Є задоволення, які коштують всього нічого – трохи вашого часу, терпіння та уваги. Є задоволення, які можуть продовжуватися довгий час, і, залежить від самої людини, можуть бути на все життя. Регулярні, стабільні такі задоволення. О, так, ви знаєте, про що я – про те саме. Усі ми про нього знаємо – прагнемо до нього, хоч і не свідомо. Еге ж, адже воно також буває різним. Само по собі, або з причепом.
Усі хочуть кохання. Усім його не вистачає. Усі бажають один одному найголовнішого у житті – здоров’я. Але усі готові його віддати, віддати частину життя для того, щоб бути з людиною, поряд з якою ти отримуєш задоволення. Навіщо здоров’я, гроші, якщо ти не маєш щастя? Що таке щастя? Ось вам відповідь: щастя – це завжди людина. Людина, яку ти кохаєш, з якою отримуєш задоволення, твоя людина. Коли в тебе є така людина, ти щасливий. Легка дитяча математика. Звичайно, виключення є завжди. Це може бути не людина, а, наприклад, справа, річ. Але мені просто шкода такі виключення.
Кохання дає сили на все – на добрі і погані справи. Воно здатне навіть повернути до життя. Воно здатне дати сили жити. Як віра та надія – воно дає нам сили, вірити і надіятися. Із цієї трійці – о, так, воно головне, щоб там не казали великі вчені. Звичайно, це моя, особиста, розділена багатьма думка, і я буду її дотримуватися. Якщо не вірите – просто спросіть малюка, що він хоче, окрім цукерок і ляльки з машинкою. «Я хочу, щоб мама з татком мене любили. І я люблю їх.»

 
 

Додав ceny bab 21 листопада 2011

Про автора

Займається виготовленням біжутерії більше, ніж півтора роки. Окрім того, варить корисне та естетичне мило, декупажить різі поверхні, майструє багацько чого з картону та валяє іграшки. Ще келих може розфарбувати, у разі чого.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска