Увійти · Зареєструватися
Фотозвіт фестивалю Rock'N'Ball 2012

Фотографiя 1 з 71

2 червня в селі Соснівка відгриміла музична частина щорічного фестивалю, присвяченого футболу та рок-н-ролу.
Захід саме такого формату проходить в Полтаві вже вдруге. В 2011 році таке цікаве поєднання вже зуміло завоювало чимало прихильників, хоч і було дещо експериментальним. Другий Rock'n'Ball вразив масштабністю та калібром запрошених зірок. Він якоюсь мірою став альтернативою тим музичним заходам, які в Полтаві перестали проводитися. Та і футбольна тематика зараз є чи не найбільш актуальною в Україні.

Відкрили музикальну частину фесту "Rock'n'Ball" гурт «Майор Пронін». Другим виступав «Транс-Формер», далі своїми рок-баладами пригощав публіку Валерій Власенко. Чудернацьким інструментом на кшталт волинки, але чогось у вигляді української кози, дивувала запорізька «Крапка». Потім запалювали кіровоградські «Веселі біоритми» з гаслом «Веселі біоритми в кожну хату». Далі свої хіти представили гості із Санкт-Петербургу – гурт «Декабрь». За ними – вже улюбленці полтавської публіки «ДМЦ» та «Oneyroid». Волонтери, які були під сценою, ледь стримували фанатів, які хотіли танцювати надто близько до артистів.

Опісля громом музики вдарив «@traktor» з Києва. Його хардкор – для справжніх рок-гурманів. Але ті, кому не до смаку важкі гітарні рифи, смиренно чекали на хедлайнерів фестивалю. Поки на сцені мінялися інструменти, вміння гратися із вогнем показали хлопці із "POLARIS - ART".

Нарешті настала черга найголовніших гостей: «ТНМКонґо (Київ) та «Ногу свело!» (Москва, Росія). «Танки» вийшли близько пів на першу. Хоч і дещо втомлений, народ витанцьовував як міг. Музиканти жартували, імпровізували зі сцени,а також  в піснях вставляли слово «Полтава», чим дуже потішили публіку. Виступали із новими піснями та хітами, що давно полюбились слухачам. Серед них було і дві футбольні пісні «Та ти шо» та «Віва Україна», якраз присвячені тематиці фесту.

Максим Покровський та «Ногу свело!» стали апогеєм усієї ночі. Хлопці вийшли на сцену останніми - о другій годині.  Глядачі «вижили» майже всі. Тому зустріли гостей у повній готовності, а не поріділими рядами. Адже легендарний гурт вперше в Полтаві. Максим був не дуже багатослівним, але його «фірмова» манера виконання, танці на сцені та незвичайний голос створили особливу атмосферу між ним та публікою. Вже майже 25 років «Ногу свело!» дивують епатажністю та крикливістю текстів, тому дехто стояв в ступорі від шоку, а хтось відривався по повній, але байдужих точно не було. Закінчив свій виступ Покровський традиційними хітами «Лысая девочка» і «Хару Мамбуру» о третій ночі.

Автор статті: Дар'я Розумня
Фото:
Дар'я Розумняк, Romko Suc

 

Додав Art-Vertep 10 червня 2012

 
Коментувати
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска