Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Арт-клуб Химера / Презентація книги Юрія Андруховича «Книга відгуків» у «Химері»

Рівно рік тому в світ вийшла одна з найзагадковіших книг Юрія Андруховича під назвою «Книга відгуків». А найзагадковіша вона тому, що дуже мало хто мав змогу її бачити, а до книгарень книжка так і не потрапила. Однак хто сказав, що неймовірне неможливе?! Ще цього року всі охочі таки матимуть змогу побачити це творіння Патріарха на власні очі!

У четвер, 24 грудня, о 18:00 в арт-кафе клубі «Химера» відбудеться презентація книжки Юрія Андруховича «Книга відгуків»: вірші, есеї, романи. Книжка має не мало-небагато, а 520 сторінок і вміщує в собі тільки краще з кращого в творчості Андруховича.

«У літературі йдеться передусім про зрозуміння і порозуміння, і ми надто роз’єднані, щоб дозволити собі забути про цей шанс. Я радий, що такі різні тексти, до того ж написані за таких різних часів, урешті зустрілися під однією обкладинкою, і дякую всім, хто своєю ініціативою спричинився до виходу цієї «Книги відгуків», - Юрій Андрухович.

Тож запрошуємо всіх на цю презентацію, яка й завершить літературні зустрічі 2009-го року!

 
 

Додав romko-bomko 21 грудня 2009

Про автора

Україна, місто Івано-Франківськ, вулиця Чорновола, будинок 23 – це адреса митецької кав’ярні, що є зараз широковідомою під назвою АРТ-Клуб «Химера».

Автори пов'язані с новиною

Юрій Андрухович

 

Коментарi

kirpich
22 грудня 2009

http://hymera.com.ua/

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска