Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Океан Ельзи З нею (2013 р.) 11.84 Mb
Океан Ельзи Небо над Дніпром (2010 р.) 5,88 Mb
Океан Ельзи Ти і я 4.80 Mb
Океан Ельзи Без бою 5.83 Mb
Океан Ельзи Вставай 2.67 Mb
Океан Ельзи Майже весна 3.84 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Океан Ельзи / «Дольче Віта» океанів скоро побачить світ

За словами лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, назву альбому дала пісня «Дольче Віта», яка є досить показовою: «В ній ідеться про справжні та несправжні, штучно вигадані цінності. По суті, це наша точка зору на те, в чому є справжня Dolce Vita життя, та чим її можна підмінити. Ми не намагалися дати конкретне визначення, що ж це таке. Кожен сам обирає свою власну «Дільче віту»: хтось шукає це в собі, у своїх стосунках в родині, з друзями, своєму оточенні, а дехто - у зовнішньому, показовому, шаблонів. «

У роботі над новою платівкою музиканти повністю відмовилися від традиційного для останніх альбомів залучення великої кількості різних додаткових інструментів. За словами Святослава Вакарчука, в цьому альбомі група найменше хотіла здивувати: «Ми хочемо дати нашим слухачам той «Океан Ельзи», який вони люблять - щирий і справжній». «У цій роботі ми повернулися до звуку, який був на альбомі «Янанебібув», тобто це в основному чотири інструментальні прояви та один вокальний. У більшості пісень все зроблено музикантами» О.Е. «В окремих моментах будуть лише невеличкі цікаві додаткові музичні прояви, як, наприклад, звук справжньої пилки чи стукіт кулаками по роялю» - додав Славко Вакарчук.

Нагадаємо, що першим синглом нового альбому стала пісня «Я так хочу ...», котра з листопада 2009 знаходиться в ротації радіостанцій України та Росії. Робота над новим матеріалом проходила у київській студії «211». Саундпродюсером альбому став Євген Ступка, який співпрацював з «Океаном Ельзи» на початку 2000-х.

На підтримку альбому відбудеться великий концертний «тур Dolce Vita», який охопить більше 70 міст України, Росії, Європі та США. У Києві заплановано проведення двох концертів - 2 та 3 червня 2010 року в столичному Палаці Спорту. Гастрольний графік найближчим часом з'явиться на оновленому сайті гурту.

 
 

Додав Art-Vertep 05 березня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска