Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Maxima Живі та здорові 7,90 Mb
Maxima У раю (2008 р.) 3,57 Mb
Maxima Ми взірвемо світ (2008 р.) 6,62 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Maxima / Новинка Максіми «За Сонцем» підіймає настрій та туристів Буковеля

8 березня під час виступу у Буковелі MAXIMA оприлюднила новинку «За Сонцем», що має увійти до її другого альбому. На кінець березня заплановані зйомки кліпу, після чого синґл потрапить в ефірі телеканалів і радіостанцій. Поки свіжий позитив-хіт Максими ексклюзивно лунає всюди на гірсько-лижному курорті Буковель, піднімаючи настрій та туристів на канатній дорозі.

«Ідея пісні виникла в мене після однієї поїздки київським метро, коли я звернула увагу на не по роках сумне обличчя молодого хлопця, якому не більше 25 років. Одразу згадалася табличка «Не має виходу» та історія, що пов’язана зі скороченням кількості самогубств, після того, як ту вивіску з безпросвітним негативним текстом замінили. Нажаль, деякі люди постійно живуть в очікуванні неприємностей та бід, і як показує практика життя, чого ждеш, те з тобою і станеться. Під враженням побаченого в метро народилася ідея написати оптимістичну музичну історію, яка кличе за сонцем в гору відчути гармонію та радість життя. Саме так народилася пісня «За Сонцем», яка була створена та записана незвичайно швидко та легко, тому вона й стала першим синґлом другого альбому» - розповідає MAXIMA Юлія Донченко.

Музику та аранжування пісні «За Сонцем» написав Андрій Партика, а саунд-продюсером виступив Віталій Телезін, з яким у Максими був успішний досвід роботи над дебютним альбомом «Ми Взірвемо Світ Любов’ю».

Вже в березні на новинку «За Сонцем» буде знято кліп, після чого свіжий синґл одночасно з’явиться в ефірах музичних телеканалів та fm-радіостанцій. Пісня вийшла дуже світлою та не вимушено наспівується навіть після першого прослуховування, тому її автори упевнені в успішності нового творіння.

Наразі MAXIMA працює над піснями другого альбому, реліз якого може відбутися вже цієї осені.

 
 

Додав Art-Vertep 09 березня 2010

Про автора

Максіма (Юля Донченко) колись засвітилася у складі легендарних «Братів Гадюкіних», співаючи на бек-вокалі.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска