Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Flёur / Flеur презентують новий альбом та вирушають у концертний тур Україною

Своє десятиріччя чарівні Flеur відзначать новим релізом. Це вже шоста студійна робота одеського гурту, що став за час існування добре відомим та улюбленим в Україні, Росії та інших країнах світу.

Подвійний програмний альбом отримав назву "Тисяча світлих ангелів"

До альбому увійшли 16 пісень. Робота над ними велася останні півроку в Одесі. Цього разу гурт відмовився від послуг столичних студій, зробивши вибір на користь природного місця проживання та відсутність суєти. У записі брали участь близько двох десятків людей: склад гурту, а також спеціально запрошені музиканти. Задіяно понад півсотні різних інструментів: струнних, духових, ударних, народних, екзотичних ...

Реліз альбому призначено на 10 квітня 2010 року, а далі гурт вирушитьу невеликий тур по Україні з презентацією нової програми. На концертах прозвучать усі без винятку пісні нового альбому, а також ретроспективний блок. У складі Flеur можна буде почути (і побачити) нових музикантів, які приєдналися до групи після студійної роботи над альбомом.

Першими придбати альбом шанувальники зможуть на концертах туру. У роздрібний продаж видання надійде з травня. По закінченні кожного виступу група проведе автограф-сесію.

Графік туру:

22.04 - Луганськ

23.04. - Днепропетовск

24.04. - Харків

25.04. - Донецьк

29.04. - Одеса

30.04. - Київ

Організатори туру - асоціація Magicbox

 
 

Додав Art-Vertep 17 березня 2010

Про автора

Група була заснована в лютому 2000, коли Ольга Пулатова (фортепіано, вокал, автор пісень) та Олена Войнаровська (гітара, вокал, автор пісень) почали проводити репетиції в домашніх умовах.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска