Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Іздрик / Письменників Іздрика й Семенчука у Луцьку пов’язав «Беркут»

Відомого українського письменника Юрка Іздрика, поета Грицька Семенчука, фотографа Ростислава Шпука та їх друзів відразу на Луцькому автовокзалі схопили бійці спецпідрозділу «Беркут» та доправили у відділ боротьби з наркотиками.

Про це письменники розповіли під час виступу у луцькому пивному клубі «Майдан»

До Луцька літератори й музиканти пробули, аби відіграти нестандартний літературно-музичний вечір під назвою «DRUMТИАТР» в рамках проекту BLACK&WIGHT.

Після ретельного обшуку, митців та їх товаришів відпустили.

Як розповів Грицько Семенчук,його і товаришів «погрузили» в машину четверо працівників «Беркуту». «Вони завезли нас у міліцейський відділок, вишикували у рядочок, потім розвели по окремим кабінетам. Труси не знімали, за що їм велике дякую, але шукали усюди, мабуть хотіли щось знайти» - сказав письменник.

Він додає, що правоохоронці пояснили, ніби-тоце була якась операція. «Чесно кажучи, коли біля тебе чотири працівники спец підрозділу «Беркут», якось не дуже хочеться питати про підстави. Маючи великий досвід спілкування з міліцією, я хотів би зробити величезний комплімент вашим правоохоронцям, обшук був проведений гарно, по протоколу, культурно, чоловіків обшукували чоловіки, жінок - жінки. Ми отримали вибачення» - запевнив Григорій Семенчук.

Цікаво, що на деяких попередніх вечорах в рамках проекту BLACK&WIGHT, зокрема у Львові, Грицько Семенчук з товаришами курили якусь траву, на сцені були кальяни.

Інформація: Волинські новини

 
 

Додав Art-Vertep 24 березня 2010

Про автора

Юрко ІЗДРИК — прозаїк, есеїст. Народився 16 серпня 1962 р. у м. Калуші на Івано-Франківщині. Закінчив механіко-технологічний факультет Львівського політехнічного інституту (тепер — Національний університет «Львівська політехніка»

Автори пов'язані с новиною

Григорій Семенчук

 

Коментарi

24 березня 2010

оужас, ЯКУ траву?!
Воленські новени порадували
:)))))

kirpich
24 березня 2010

Перші провокації!Так як в Москві з журналом Newswek!Впевнений це КДБіські сценарії!Тепер дивляться який буде супротив.

kirpich
25 березня 2010

як в Москві з журналом Newswekhttp://www.echo.msk.ru/blog/mikhail_fishman/666615-echo/

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска