Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Тарас Шевченко / ІІІ Молодіжний фестиваль-конкурс «Шевченко-Фест» запрошує молодих,талановитих людей взяти участь у конкурсі

Організатори ІІІ Молодіжного фестивалю-конкурсу «Шевченко-Фест» запрошують молодих, талановитих, креативних людей віком від 14 до 35 років взяти участь в конкурсі, приуроченому до 149 річниці перепоховання Тараса Шевченка в Каневі.

Конкурс має такі номінації:

1. Сучасна пісня на слова Т.Шевченка або на шевченківську тематику.

2. Малюнок на шевченківську тематику.

3. Фотографія на шевченківську тематику.

4. Авторська поезія та проза на шевченківську тематику.

5. Театральна постановка на шевченківську тематику.

Також організатори закликають молодих кінорежисерів подавати свої короткометражні фільми на шевченківську тематику, показ яких відбудеться поза конкурсом.

Участь у Фестивалі-конкурсі безкоштовна. Кожна особа, якій близька творчість Шевченка, може представити широкому загалу свою інтерпретацію його творчості.

Відбіркові тури ІІІ Молодіжного фестивалю-конкурсу «Шевченко-Фест» відбудуться у місті Львові 21 та 22 травня 2010 року; нагородження переможців та завершальний гала-концерт — 23 травня.

Організатори Фестивалю-конкурсу — ЛММГО «Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ», ЛММГО «Студентське братство Львівської політехніки» та Палац культури ім. Гната Хоткевича.

Фестиваль відбудеться у рамках проекту «Здобули незалежність — розбудуємо державу» під егідою Управління сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації та Управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради.

Детальну інформацію, умови участі та зразок заявки можна отримати на офіційному сайті Фестивалю-конкурсу www.shevchenko-fest.org.ua. Заявки приймаються до 7 травня 2010 р.

 
 

Додав Art-Vertep 15 квітня 2010

Про автора

Він був сином мужика — і став володарем в царстві духа. Він був кріпаком — і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком — і вказав нові, світлі і вільні шляхи професорам і книжним ученим...

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска