Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Сергій Горбань (Керамічна майстерня) / ТИСЯЧА ЧОРТІВ, або «Піратська вечірка» у керамічній майстерні Сергія Горбаня

Уявіть палубу корабля — білі натягнуті вітрила, гармати, рятувальні круги, Вас зустрічає собака у матросці — справжній піратський пес. Ви підіймаєте очі, і на верхній палубі у вікні бачите штурвал, а за ним стоїть адмірал у піратському капелюсі, у матросці і в червоному поясі — в одній руці тримає пістолет, в іншій пляшку, як мінімум, рому…

І все це не картинка з фільму, і навіть не з книжки… Все відбувається в реальному часі, і якщо бути конкретнішим — то 13.01.2007 року.

«Піратська вечірка» — таку назву мав вечір 13 січня. У майстерні кераміки Сергія Горбаня, де він був славнозвісним володарем та хазяїном дійства.

Було запрошено близько 30 піратів. І не подумайте, що це була вечірка лише з танцями-шманцями та великою кількістю алкогольних напоїв (хоча куди без цього). Ні, все набагато складніше та інтелектуальніше. Мета вечірки полягала в тому, щоб знайти скарб — бо що ж іще потрібно справжньому ненажерливому піратові?

Команди «Тухла риба», «Скелет папуги», «Crazy кілька» на чолі з капітанами вели напружену боротьбу за перемогу. Це було не так просто, бо хитроумний адмірал вигадав неабиякі завдання.

Довелося згадати, як робиться кораблик з «орігамі», яка довжина «Летючого Голандця», і в якому напрямку він зазвичай ходив по океану. Капітани змагались на швидкість запалювання трубки — справжня робота пірата! Зав’язували морські вузли зубами і читали слова за алфавітом жестів.

А за перемогу адмірал великодушно роздавав піастри. Отже, у кого їх більше в кінці гри виявиться — той і переміг.

«Карамба, тисяча чортів» — кричали пірати, роздратовані великою кількістю завдань і голодом. Довелося адміралу зробити тридцятихвилинну перерву, щоб пірати випили гроту (який великодушно зварив Бекір) і не горланили на все горло. Вони втомились і хотіли застрелити адмірала, покласти край цим нічним змаганням, але все, на славу моря, закінчилось миром.

А найрозумнішими й найхоробрішими «піратами всіх піратів» виявилась команда «Тухла риба», з її незмінним капітаном Ю. Цинманом!

Адмірал взяв до рук карту і поставив на ній хрестик — місце, де знаходиться скарб, і передав карту капітану-переможцю. І от вже команда «Тухла риба», а також всі бажаючі прямують за вказаним напрямком. Це було ще одне випробування! Знайшли люк, перев’язаний товстим піратським дротом, але ж корсари не бояться труднощів!! Хоробрий пірат Бекір відчинив люк, допомагаючи капітану.

ТИСЯЧА ЧОРТІВ — це було щось неймовірне. Оце так адмірал! Заховав скарб на дно п’ятиметрового погребу, та ще й прикрасив все яскравими ліхтариками.

Скарбом виявилась риба, запечена в глину! І не одна, а цілих три пеленгаси, майстерно приготованих у печі для обпалювання горщиків. Пірати з’їли страву, іменовану рибою по-піратськи, як і годиться — руками, запиваючи все тим же грогом!

Отак от! І всім сподобалось! І всім сподобалось! І всі залишилися задоволені!

Аліна & Каріна Гаєві

Фото Андрія Пахутіна

Сергій Горбань. Пірат-party Аліна і Каріна Гаєві. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Сергій Горбань. Пірат-party Соня Горбань. Пірат-party Пірат-party Дмитро Іванов. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Соня Горбань. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Ігор Ніколаєнко. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Бекір. Пірат-party Анна Іванова. Умка. Пірат-party Мила і Соня Горбань. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Собака. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Каріна Гаєва. Пірат-party Ігор Ніколаєнко. Єлена. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Кіра Емеретлі. Сергій Горбань. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Ігор Ніколаєнко. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Єлена. Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Пірат-party Бекір. Пірат-party

 
 

Додав Art-Vertep 24 січня 2007

Про автора

С момента основания мастерской в 1992 году главным для нас является развитие собственного стиля и высокий художественный уровень наших работ.

 

Коментарi

28 січня 2007

Ой-йой-йой! Шо-ж Вы,маньяки все фото подряд зафуговали? Танечко, не ленитесь уж, если я поленился отобрать самое стоящее. ж)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска