Увійти · Зареєструватися
 
Потік Інформація

Автори / НЕК@КУКУКЛЫ / «Нєкакукуклы» в «Lucky Star Art Club»і

«Нєкакукуклы» в «Lucky Star Art Club»і

Так... по-перше я всім обіцяв звіт по концерту зі своїми “креативними” емоціями... Всім! Не тому, що я щось комусь винен – навпаки, якщо не сказати більше...

Просто потрібно якось розділити в своєму мозку безпосередньо «Lucky Star Art Club» і гурт “Нєкаукули”. Вони якось не зовсім співпадають моїй голові! Як можна грати на ТАКОМУ дубовому апараті я не знаю... Якби я був музикою, я б краще сидів вдома, та дивився тєлік чи читав би якусь цікаву книжку. А не заморочувався виступати в такому закладі, де ні фіга тебе не чути по-перше, в барі нема ні чаю, ні кави, ні кон’яку по-друге, по-третє тобі за виступ нічого не платять, а четверте якось, пробачте, без зимової одежі дуже холодно!

Все! Про інфраструктуру «Lucky Star Art Club»а ми, в моєму обличчі, вже якось обіцяли не розповсюджуватись! Щоб нікого не ображати... Я краще про групи розповім... Вірніше про ГРУПУ.

Тому що в деяких інтернет-виданнях обмежено розрекламована самими вчасниками гурту команда під назвою “Хімхлам” в мене ніяких вражень не залишила. Власне, якщо чесно, я не зовсім розумів де грає сама група, а де звукорежисер ставив пісеньки на компактах... Не знаю-не знаю... можливо в мене поганий музичний слух, а можливо я ні хрєна не розумію в музиці... Будемо апріорі вважати, що друге вірніше... Коротше кажучи, на виступі (?) “Хімхламу” ми пішли за кон’яком, як це не сумно…

Нарешті десь о 20:00, якщо не пізніше (дійство немов би починалось о шостій… тіпа), на сцену вийшли “Нєкакукули”... Фух! Слава тобі Господі! Навіть при такому дерев’яному звуці було зрозуміло, що на сцені грає справжня команда... Публіки перед сценою колишнього кінотеатру збільшилось, до того ж вона почала трусити головами, а це вже щось значить! Не знаю що, але щось позитивне – це точно! Щодо креативу, не залишило моєї уваги те, що соліст та лідер “Нєкакукулов” Денис знов вистрибнув на сцену голими п’ятками (блін! Було дуже холодно). По друге, навіть при такому дерьмовому звуці (пробачте за повтори, але якщо випустити на такому апараті “ВВ” чи “Плач Єремії” вони теж пролунали б якось не зовсім зрозуміло!) хлопці виглядали більш ніж впевнено! Вміння розмовляти з публікою, вміння контролювати її емоції - все це було присутнє. Коли потрібно було роздражнити групу прихильників перед сценою на присутніх лився кльовий хардкор (при всій моїй індиферентності до цього стилю), коли вокаліст бачив мент розслабленості залу – відразу лунала більш спокійна музика. Це настроювало на світлі емоції (с) Т.Г.

У нас на сайті отут ( “Нєк@кукули” ) викладено перший альбом гурту, що його було записано десь біля року тому. Половина композицій на цьому концерті була з нього, половина нових. Приблизно... Власне, прикол в тому, що всі вони однаково пристойно сприймались відвідувачами вище згадуваного закладу, не дивлячись на те, що все ж таки вони, як на мене, дещо ріжняться за стилістикою, стилем та сприйняттям. Про що це говорить? Про те, що при вірно вибраному курсі у грюпи є можливо не “велике” (велике - це якось запопадливо звучить), проте майбутнє! Що не може не радувати...

Що побажати команді? А от, більше емоцій та більше виступів в нормальних місцях - ходити на них в «Lucky Star Art Club» мені вже щось якось не хочеться... Тільки з поваги до хлопців! Вони просто заслуговують на більше.

Олександр Чиж

 
 

Додав Art-Vertep 23 грудня 2002

Про автора

 Кукле не тесно в коробке. Она неподвижна. Среди нас есть куклы, которым уютно в самых маленьких коробочках, клетках или рамках.

 

Коментарi

23 грудня 2002
Tim

А цiкаво - органiзаторам по-приколу усi гурти писати не так як треба, а так як iм забажаэтьсЯ. На афiшi було "Не как у куклы" - де ж правда?:) (хоча враховуючи те що вони й назву закладу i досi з помилками пишуть, то що вже...:) )

24 грудня 2002

To Tim: прецедентов неправильному написанию названий можно назвать много. Взять хотя бы тот случай, когда Дубровский написал на афише "Проризи". Причем, после утверждал, что это мы ему так сказали :)) Как так можно? Ведь чего ж проще - простое русское слово...

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска