Увійти · Зареєструватися
 

Потік Афіші Інформація

Автори / Кругозір / Українські колискові: вчимося їх співати та розуміти

16 травня 14:00

Кругозір, вул. Межигірська, 56

59 грн.

Готуєтесь стати мамою або щойно стали нею? А чи відомо Вам, що на розвиток дитини ще в утробі неабиякий вплив має колискова пісня? Таке відкриття зробили французькі вчені-медики, провівши певні дослідження. Тепер французьким майбутнім мамам із терапевтичною метою рекомендують слухати диски з ніжними піснями, в тому числі, з українськими колисковими. Оскільки саме останні мають неабияку чудодійну силу.

Наші предки виконували подібні пісні не лише для того, аби приспати дитину, але й щоб привернути до неї добрих духів та оберегти від зла. Вважали, що ці заспокійливі ніжноспівання зроблять дитину щасливою.

А скільки колискових знаєте Ви? Вмієте їх співати? Чи зможете, повідавши своєму немовляті під ніжну мелодію про фантастичного Сонка-Дрімка чи казкового котика Коточка, захистити дитинча?

На нашому курсі Ви довідаєтесь, наскільки унікальна українська традиція співати колискових. Чому наші прапрапра-, прапра-, прабабусі- та бабусі заколихували своїх дітей та онуків цими ніжними пісеньками. Ми радо поділимося з Вами знаннями та навчимо Вас забавлянок, ігор для трішки старших діток, та обов’язково співати колискових.

Тривалість: 2 години.

(Квитки замовляйте за тел. 223-88-97 або на сайті Кругозору)

 
 

Додав Velvet 06 травня 2010

Про автора

«Кругозір» — це вечірні курси про все на світі. Своєрідний супермаркет знань, де за 2 — 3 години Ви отримуєте нові, максимально корисні, а головне — практичні знання і навички з конкретної теми.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска