Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 

MP3

Гурт Брем Стокер Україна (переспів пісні гурту "Папа Карло") 2,81 Mb
Гурт Брем Стокер Суліко (2008 р.) 1,07 Mb
Гурт Брем Стокер Модний такий (2008 р.) 2,28 Mb
Гурт Брем Стокер Чом ти не прийшов? (2006 р.) 7.59 Mb
Гурт Брем Стокер Дельтаплан (2005 р.) 7.97 Mb
Гурт Брем Стокер Так просто (2004 р.) 5.17 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт Брем Стокер / Лідер гурту «Брем Стокер» Олексій Казанцев: «Із задоволенням чекаємо скандалу»

Безсмертна рівенська банда «Брем Стокер» нещодавно активно засвітилася на просторах вітчизняного Інтернету. Для цього їм знадобився відомий хід дешевого піару - хлопці розіслали інформацію про кавер-версію «хіта» Тіни Кароль «Пупсик», звісно, у своєрідному варіанті ска-панк гурту. За словами лідера гурту Олексія Казанцева, на концертах, яких за останні два місяці стало значно більше, ніж за півроку, цей музичний «прикол» музикантів просять виконати по три-чотири рази. Зважаючи на те, що декілька останніх років у плані власної розкрутки та піару для гурту були «застійними», такий хід напередодні випуску четвертого (як рахують самі музиканти), а насправді першого професійного аудіоальбому, можна вважати початком чогось нового і грандіозного.

Олексію, на одному з Інтернет-порталів ти сказав, що ваш новий альбом - це риска під 10-річною діяльністю. Що, «Стокеру» кінець?

Нікуди ми не зникаємо, навпаки. Наш четвертий альбом (перші три вийшли декілька місяців тому на МР3-збірці - А.М.) - це підсумок всього того, що ми створили за попередні роки діяльності. На диску є досить старі пісні. Це нам потрібно для того, щоб мати змогу почати роботу над п’ятим альбомом - абсолютно новим продуктом, пісень з якого рок-тусовка, навіть рівенська, ще не чула. Раніше, коли ми думали над тим, яку пісню почати писати, хтось згадував - «а давайте нормально запишемо ту чи іншу пісню», якій вже років сто. Наш альбом, очевидно, буде виданий у лютому київською компанією «Vesna music» і містить речі, які нам, чесно кажучи, вже набридли.

А «Пупсик» там буде?

Ні, але ми б хотіли, щоб ця пісня увійшла до п’ятого диска, якщо, звісно, дозволять її правовласники.

Питати дозволу - якось не у стилі панк-гурту…

А ми якраз ні у кого нічого не питаємо. Дозвіл потрібен компанії, яка видає альбом, адже проблеми будуть насамперед у них. Ми написали пісню, виклали в Інтернет - і з задоволенням чекаємо скандалу. У нас ще є «рімейк» на Мадонну, ось чекаємо, коли вона на нас «наїде». Ми не збираємось відмовлятись від нашої традиції в кожен диск вміщувати один-два «кавери» на попсові «хіти», хоча на альбомі вони можуть і не виходити. Наприклад, гурт «Скай» - наші друзі. Ми переробили їхній «хіт» «Тебе це може вбити», але хлопці сказали, що права на пісню їм вже не належать. Ірина Білик погодилась, щоб «кавер» на «Так просто» видали, а "Скай" вже не може.

«Брем Стокер» завжди був не просто рок-гуртом, а генератором всіляких рок-проектів. Що зараз творите?

Найголовніший проект - із львівською командою «Хуч» ми задумали випустити збірку україномовного панк-року, вже відібрали п’ятнадцять справжніх панк-колективів. Збірку видає та сама «Vesna music». А навесні плануємо зробити клубний тур на підтримку цього диска. Тоді ж хочемо поїхати до Польщі, вже є пропозиції стосовно п’яти концертів. Окрім того, нас запросили поїхати в Англію, пограти у кількох клубах. Але це буде залежати від наших фінансових можливостей.

Зараз «Брем Стокер» ніби оживає. Це пов’язано з чимось особливим?

Ми намагалися проаналізувати ситуацію й зрозуміли, що в період з 2000 по 2004 роки ми перебували у стані напіврозпаду. Концерти були хаотичними, а гурт не мав якихось цілей. З приходом барабанщика Віталія Мороза колектив почав працювати не те щоб дуже професійно, але більш цілеспрямовано. «Брем Стокер» треба було піднімати, й ми почали це робити.

Минулого року ти був тісно пов’язаний із першим у Рівному музичним клубом «Гавана». Чому в грудні ти звідти пішов?

Відповідь дуже проста: у "Гавані" я працював відносно. Ми з басистом Михайлом Зоріним лише допомагали клубу стати на ноги, не отримуючи за це платні. Коли все було налагоджено, постало логічне питання - або залишатися там працювати, або дати дорогу людям, яким це цікаво. Керівництво клубу нам нічого конкретного не запропонувало, а чекати далі бажання вже не було. Довелося піти.

За ці два місяці, що я вже не маю справ з клубом, «Брем Стокер» відіграв більше концертів, ніж за попередні півроку. Тобто відбувається рух вперед, який мені дуже подобається. Для мене це важливіше, ніж робота на посаді арт-директора, яка тільки заважає розвитку команди.

Газета «Рівне вечірнє»

 
 

Додав Art-Vertep 08 лютого 2007

Про автора

Склад гурту: Гурт Брем Стокер, це три хлопака з міста Рівне, які разом грають веселий музон.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска