Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / Демонстрація єдиної у світі електродомри

13 травня 2010 року о 17-00 у Мистецькому Центрі Національного університету «Києво-Могилянська академія» в рамках Фестивалю ДомРа демонструватиметься єдина у світі електродомра, створена на замовлення відомого українського домриста Віктора Соломіна.

Уперше в Києві демонструватиметься єдина в світі електродомра, створена на замовлення відомого українського домриста Віктора Соломіна, та його новий проект фольк-джаз гурт «ДомРа». Гурт представляє новітній напрямок сучасної українськой музики, поєднуючи джаз та старовинні українські пісні і презентуватиме на фестивалі свій дебютний сингл «Купальська».

Електродомра – надзвичайний інструмент роботи музичних майстрів Андрія Степановича та Олега Стоколоса – завдяки ексклюзивній електроніці домра може взаємодіяти з різноманітними звуковими процесорами, а домристи використовувати всі новітні технічні надбання.

Фестиваль розрахований на широкий загал – як на музичних поціновувачів та критиків, так і на будь-кого, хто цікавиться українською етнікою і джазом.

У програмі фестивалю: фольклорні вокальні ансамблі «Многая літа» і «Стріла», пройде виставка-продаж хенд-мейду етнічної тематики від магазину «Ятки» та виставка старовинних українських костюмів з колекції Ігоря Перевертнюка (вперше в Україні).

Спеціальний гість фестивалю Ніна Матвієнко. Ведучий – Олексій Коган.

Захід проходитиме на благодійних засадах.

Всі зібрані кошти будуть направлені на заснування благодійного фонду студентських музичних проектів НаУКМА.

 
 

Додав Art-Vertep 07 травня 2010

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

Автори пов'язані с новиною

Ніна Матвієнко , Олексій Коган

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска