Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скрябін Історія (2014 р.) 7.30 Mb
Скрябін Ненормальне літо (1999 р.) 6,95 Mb
Скрябін Не даєш (Cumbia Mix, 2007 p.) 2,64 Mb
Скрябін Ще одна пісня про любов (2006 р.) 5.65 Mb
Скрябін Спи собі сама 3.68 Mb
Скрябін Дихання 6.35 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скрябін / Кузьма Скрябін: «Кожен старий концерт «Скрябіна» — то була ганьба»

Раніше його представляли як «відомий музикант». Тепер Кузьма Скрябін — «відомий шоумен». Він веде програми на телебаченні, працює на корпоративних вечірках, нещодавно навіть подався у ді-джеї, а в перервах між цим написав книгу в модному молодіжному стилі «літературного стьобу». У Рівне Кузьма приїжджає частенько, востаннє він був у нас на благодійній акції у «Магнаті» минулого понеділка, а тому поводився якось незвично — намагався бути чемним, спокійно спілкувався з прихильниками, з усіма терпляче фотографувався, хоч і поспішав у Луцьк на концерт, зверхньо ні на кого не дивився. Навіть знайшов час, щоб дати інтерв’ю.

— Останнім часом тебе часто звинувачують у тому, що ти перестав бути серйозним музикантом…

— Це якщо порівнювати з давньою творчістю? Так, це були напівфабрикатні смішні пісні, які робилися лівою ногою. З кожного старого альбому можна взяти хіба що одну нормальну річ. Я не розумію того стереотипу: старий «Скрябін», новий «Скрябін». Всіх, мабуть, дуже бентежить, що я повиганяв отих своїх нероб. А я мусив піти на це, адже вони нічого не робили. Кожен старий концерт — то була ганьба. Вмикалася «фанера», вони стояли позаду й згадували два акорди: один на гітарі, другий на клавішах. Ще в студії могли щось видати, але на концертах мені було просто соромно. Та й на записі ми виробляли щось неймовірне, не маючи поняття про закони фізики й звуку.

— А які зараз з хлопцями стосунки?

— Ніяких. Я не знаю, як їх звати й хто вони.

— А що ж тоді змінилось?

— Я став дорослішим. За свої вчинки треба нести якусь відповідальність. Зараз я розумію, що якщо раніше у мене були тексти дуже депресивні, то я не мав права їх виносити в люди, адже є хтось, хто може сприйняти їх занадто близько. Хтось вени собі поріже, а я за це відповідаю. Тепер я переконаний, що музика має бути мажорнішою.

— Як грається з теперішніми музикантами?

— Це справжні профі, яким по 20–25 років, але в них є чого повчитися. Про комфортність тут навіть мови немає — все чудово.

— Хто взагалі подобається з українського шоу-бізу?

Ірка Карпа та «Фактично самі» — найяскравіша поява з молодих гуртів. «Тартак» люблю. «Друга ріка» непогана, хлопці молодці.

— Ти написав книгу «Я, Побєда і Берлін». Що це?

— Автобіографічна смішна книжка, таке собі вечірнє розважальне чтиво. Мене взагалі письменником не назвеш. Я «писака».

— Ти одночасно пишеш книжку, ведеш програму, співаєш пісні. Хто ти насамперед?

— Я Кузьма. Думаю, кожна людина робить багато різних конкретних речей. Навіть тракторист у селі може реалізувати себе по-різному.

— Новий альбом «Скрябіна» називається «Гламур». Як ти розумієш це слово?

— Є у нас такий діяч шоу-бізнесу Андре Тан. Під час зйомок «Шансу» я його спитав: «Андрію, що таке гламур?». Він каже «Розумієш, Кузьма, гламур — це я. А ти — відстій». Таке визначення гламуру спонукало мене до написання самої пісні про псевдогламурних людей, які, можливо, не досягли якихось висот у своїй професії, здобутій в інституті чи училищі. А тут швиденько перефарбувалися у діячів шоу-бізу, кидають мішуру людям в очі, видаючи з себе богему. Я не хочу, щоб такі люди творили естетичне виховання нашого народу. У нас і так естетики мало після «совка».

— Ти негативно ставишся до гламуру, але співпрацюєш із співаками «Шансу». Ти слухаєш когось із них? Наприклад, Козловського?

— Якби я слухав Козловського, то давно би вже зав’яв. Його музика потрібна більше маленьким дівчаткам, ніж зрілим чоловікам. То він такий співак, а ля Діма Білан. Подібний пласт культури мусить бути, але до «фанів» я не належу.

Для мене зараз «Шанс» — це програма розважальна. Це як серіал — її більше дивляться для того, щоб послухати, що скаже Могилевська, що Залевський, хто з ким посвариться. А наприкінці — як додаток — музичний номер. Щоправда, зараз є позитивна зміна — всі учасники будуть виступати «наживо». Нещодавно знімалася перша така програма. Там один дядько на прізвище Ющенко вже показав, як працівники СТО співають «вживу».

— Щось більш серйозне на телебаченні тобі не пропонували?

— Я не є людина з «телека». Я туди потрапив випадково, тому про якусь телекар’єру не мрію. Для мене головне — музика. У нас кількість концертів — більше сотні в рік, у 2006 було 130 виступів. На телебаченні немає зарплат навіть близьких до того, що я маю з концертів. Тому для мене ТБ — такий собі факультатив, але боротися з цим не треба — все-таки телевізор є у кожному домі.

Газета «Рівне вечірнє»

 
 

Додав Art-Vertep 09 лютого 2007

 

Коментарi

Христос Воскрес ! Кузьма ,ні коли б не подумала , що ви можете з екрану телевізора так зневажати себе і інших украінців. Не думайте часом , що вам пише людина з Хмельницького братства,як не смішно ,але братст на Украіні не було ніколи і зараз немае , вам пише чисто постороння людина , яка часом дивиться вашу передачу з-за кордону. Проте ,після того , як ви сьогодні поступили з дівчиною - 8.04.2007 , не хочеться дивитися більше вашу передачу і думаю , що не тільки мені одній .Прикро дивитися , що ви зробили з вашою бурною фантазіею з тіеі дитини. Проте ,дівчина дійсно гарно співала пісню про мати .Тимбільше , неодна людина хотіла з екрану почути з іі вуст цю пісню і хоча б із-за цего ви повині були б поважати думку інших людей .Чесно , говорячи, я стою теж на боці ціеі дівчини ,яку ви заставили співати пісню Верки Сердючки і ганебно образили перед екранами телевізора з вашим товаришем ,який працюе коло моделей .Кузьма ,е люди з іншим баченням світу ,для яких моральні якості більше варті чим зовнішня краса тіла .Кожна людина ,як ця несчасна дівчина гарна по своему .Ви ж обое з вашим товаришем теж не такі вже й досконалі і професіонали ,за яких ви себе рахуете ! Я не знаю кого з нормальних співаків може завести такий співак ,як Верка Сердючка. Може дані артистичні е , але виграти на Евробачені він не зможе ніколи.Ви самі знаете чому .Кузьма ,вам потрібно вибачитися перед глядачами і тіею дівчиною .Тільки так ви зможете заставити людей вас поважати знову . Інакши ,кажучи,прикро ,що таку передачу ведуть такі невиховані і неосвідчені люди ,як ви ...Треба вам теж мінятися ,бо вас інші почнуть змінювати...

08 квітня 2007

I have she you program on television, but what are you do, you are a racist you not respect your country you are the same that Hitler our Poetin the big communist there like to broke the wold. You not a prfessional you not like to help new people to make carrier. I hope that this is your last program and olso the another people in Amerika, and i have phone some friends from Eureupese county and there have olso see your program, and you try to broke the good music in the wold, whe try to make good music and you like to broke the music. Whe hoop to see you never back on tv.

18 травня 2007

Прівєт, Кузьма! Я не згоден з вище сказаним і думаю, шо ці люди (які писали ці коментарі) навіки (з дитинства) відбиті від музичного життя і їм не дано того зрозуміти! Мені дуже подобається твоя творчість і книжка "Я, "Победа" і Берлін" (я її тричі перечитував) і я вважаю шо ти є класний і драйвовий. І не парся за ту дєвочку з Хмельницького (з Старкону), її виступ був класний, але голосу в неї нема, шо тут поробиш.... А то шо той чєл пише з дальокої і давно потєряної Америки, то він навєрно передивився америкосівських фільмів і нашого вже йому не понять. Такшо ти всьо зробив класно і професіонально. З повагою, один з твоїх фанатів! ;-)

05 липня 2007

ikacqb kak dumaesh, pomozhet?

18 липня 2007

кузьма,як можна називати неробами тих, людей з яким ти був опліч не один рік???? Вони не менше за тебе вклали в той Скрябін славою якого ти скористувався. як можна називати поганими пісні під які росли й дорослішали не одне покоління людей . Ти хочеш сказати ,що в альбомі "Казки"(наприклад) лише одна нормальна пісня??? Ти став убогим!!! Київ тебе зіпсував, ти втратив західно-українську ментальність, ти змоскалився і зпопсився. ГАНЬБА !!!

21 серпня 2007

ПО-МОЄМУ, САШКО ВСЕ СКАЗАВ ПРАВДИВО.... :)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска