Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Кругозір / Основи фотографії, або як не робити дурних помилок

22 травня 14:00

Кнайп-клуб "Купідон", вул. Пушкінська, 1-3/5

89 грн.

Навіть хороший, дорогий фотоапарат – ще не запорука красивих фотографій. І для того, щоб зробити справді вдалий кадр, потрібно хоча б у загальних рисах знати закони фотографування та будову фотоапарату.

Під час курсу Ви зрозумієте, що таке композиція – і відтепер будуватимете кадр за правилом «золотого перетину», почнете розрізняти передні та задні плани, легко будете визначати та обирати найважливіший елемент фото, а майбутній знімок кадруватимете ще в голові – до натискання на кнопку.

У фотографії одне з найважливіших місць займає світло. Тому Вам пояснять, як використовувати природне освітлення на повну, знімати проти сонця і при низькому освітленні.

Після курсу Ви вже не боятиметеся слів «світлосила», «різкість», «фокус», «зум», нарешті перестанете фотографувати в режимі «авто» та зможете втілити у життя найсміливішіі фотофантазії.

Тривалість: 2,5 години.

(Квитки замовляйте за тел. 223-88-97 або на сайті Кругозору)

 
 

Додав Velvet 17 травня 2010

Про автора

«Кругозір» — це вечірні курси про все на світі. Своєрідний супермаркет знань, де за 2 — 3 години Ви отримуєте нові, максимально корисні, а головне — практичні знання і навички з конкретної теми.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска