Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Кругозір / Арт-терапія: відкриваємо нові грані свого "Я"

23 травня 18:00

Кругозір, вул. Межигірська, 56

89 грн.

Арт-терапія, малюнок – це те, що допоможе Вам роздивитися своє підсвідоме, відповідно – глибше пізнати і зрозуміти себе. Стане очевидною доти зовсім неусвідомлена, глибинна логіка Ваших вчинків, причини того чи іншого ставлення до деяких людей, подій, речей. На великий рахунок, Ви просто поглянете на свій життєвий досвід під якісно новим кутом зору, і зможете побачите те, що не лежить на поверхні.

Аби відвідати курс, Вам не обов’язково бути геніальним художником. Більш того, що менше Ви знайомі з законами живопису, тим краще. Адже тоді Ви не обмежені правилами, а значить – робите все інтуїтивно, щиро і чесно щодо себе. Словом, як малювати – несуттєво, головне не боятися того робити. А у вправах, запропонованих на тренінгу, не буде нічого складного: прості лінії і крапки, фігури, кольори. Але розповісти вони можуть багато про що, просто слід навчитися розуміти і трактувати їх.

Під час курсу Ви зможете:

* дізнатися, як в малюнку трактуються кольори, форми, кількісні співвідношення і розміщення об’єктів;

* через малюнок дізнатися біоритми свого тіла і мозку, визначити оптимальний, найбільш продуктивний, графік роботи для різних видів діяльності;

* зрозуміти, що вносить дисбаланс у Ваші стосунки або подружнє життя, і що в них слід додати, аби віднайти гармонію;

* намалювати мандалу свого внутрішнього всесвіту (простіше кажучи – карту свого внутрішнього світу), проаналізувати свій нинішній стан і зрозуміти, у що він може перетекти;

* зрозуміти не очевидну раніше мотивацію вчинків, можливо – кроків, які колись стали переломними у Вашому житті;

* відслідкувати логіку, першопричини саме Ваших “шаблонів поведінки”в певних ситуаціях;

* зрозуміти, чого Вам бракує, аби віднайти внутрішню гармонію.

Зрозуміло, що наш курс не терапевтично-лікувальний, а націлений саме на релаксацію і глибше розуміння себе. Із заняття підете розслабленими і умиротвореними :).

Тривалість: 3 години

(Квитки замовляйте за тел. 223-88-97 або на сайті Кругозору)

 
 

Додав Velvet 17 травня 2010

Про автора

«Кругозір» — це вечірні курси про все на світі. Своєрідний супермаркет знань, де за 2 — 3 години Ви отримуєте нові, максимально корисні, а головне — практичні знання і навички з конкретної теми.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска