Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Vasya Club Не пускай дівча гуляти 2.97 Mb
Vasya Club Ізмєна. (2006) 6.10 Mb
Vasya Club Бджілка 7.53 Mb
Vasya Club Сільвер Боб (піратська пісня) 4.91 Mb
Vasya Club Августа (акустика) 5,35 Mb
Vasya Club Конокрад (2006 р.) 7,48 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Vasya Club / «Моряк, который слишком долго плавал». Він повернувся і знову пішов від нас. Помер Василь Гонтарський.

Щира і мужня людина. Український шансоньє-волоцюга. Один з тих небагатьох щасливців, хто вміє писати пісні одразу народними. Він співав до кінця, і як кожен смолоскип — на всю горів, своїм горінням не одній людині припікаючи душу.

Хтось пам’ятає його на першій «Червоній руті». Більшість міст на Дніпрі бачили його з козацькими регатами в кінці 90-х. З концертами — здебільшого Львів, Франківськ, Чернівці. З Києва, з «Культурних героїв» у 2002-му, ми вперше привезли записи «Васі клаб» до Дніпра і вони почали «гуляти». Але виявилося, що і Василь, і його пісні були тут до цього. Як і в Полтаві, чи в Гуляйполі, «Хіпана» співали всі. Він був ніби завжди «своїм», добрим товаришем з юності. Ним він і лишився — «батальйонним развєдчіком», котрий не кине.

Дуже хочеться вірити, що це просто Господь засумував там, нагорі, й покликав до себе Васю, щоби на дозвіллі дуетом співати хвацьких Васиних пісень. Дуже хочеться вірити, що їм там разом буде добре і весело. Назавжди. І що в нас тут, допоки нашого віку, теж буде незле життя — бо все-таки Вася і нам залишив свої іскристі пісні. Нехай і замість себе…

Мистецька аґенція «Арт-Вертеп»

Василь Гонтарський Василь Гонтарський Василь Гонтарський Василь Гонтарський Василь Гонтарський. Олексій Сосницький Василь Гонтарський

Фото «Юстус». Концерт 27 грудня 2006 року

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2007

Про автора

Щира і мужня людина. Український шансоньє-волоцюга. Один з тих небагатьох щасливців, хто вміє писати пісні одразу народними. Він співав до кінця, і як кожен смолоскип — на всю горів, своїм горінням не одній людині припікаючи душу.

 

Коментарi

22 лютого 2007

Плачу. Одразу і не зрозумів, хто такий Гонтарський. Для мене він завжди був Вася з Вася-Клабу. Приспустити державний прапор. У нас справжня жалоба.

22 лютого 2007

Шок :(, чому так ? Чому йдуть ті з небагатьох справжніх, нелялькових котрі дарували живе тепло ?

20 березня 2007

А шо, он правда с Сибири?????

10 квітня 2007

ШКОДА,ШКОДА,ШКОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 квітня 2007

СУМ,СУМ,СУМ!!!!як подумаю про то, яка людина пішла від нас у "вічне життя"!!!!

18 травня 2007

сижу і дякую Богу та двом своїм друзям, що березневої ночі не відмовили мені і ми потрапили в Докер, де я в перший і (тепер) в останній раз наживо почула Чорну гору.Дякую тобі, Боже, що не відклала цей момент, бо ніколи цього собі потім не пробачила.Його вже немає...А я, дурепа, від березня шукала його виступ по анонсам, щоб показати своїм друзям, що таке ВАСЯКЛАБ. Вітьок,дякую тобі,за його записи

19 лютого 2011

У гурту Вася Клаб з`явився свій сайт - www.vasyaclub.org.ua

19 лютого 2011
Tim

чекаємо оновлення інформації! реліз,фото,мр3,відео! mail@artvertep.dp.ua

23 лютого 2011

о! хоч сайт.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска