Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / АртПоле / Фестивальні новини «АртПоля 2010»

До програми фестивалю додалися нова концепція візуальної складової і три пречудові майстерні: «Школа вогню» від театру «Проти ночі», «Паперовий неофолк - витинанки» від Анатолія Бєлова і «Мушля Хундертвассера» від творчого угрупування «Мокша». Цього року під час однієї з майстерень виготовлятимуться чудернацькі меблі і декорації, що прикрашатимуть сцену. Під час іншої створюватиметься відео, персонажем якого може стати кожен. А підготуватися до зйомок можна, відвідавши ще одну майстерню, де тобі допоможуть зрозуміти власне тіло й навчитися відповідно рухатися. Сцена трансформуватиметься кожного дня. Елементи її інтер’єру й відео, що проектуватиметься на екрани, певною мірою залежатиме від вас. Ми пропонуємо вам спробувати себе як актора, як художника, як режисера - як автора.

Нагадуємо про квитки - попередньо їх можна придбати зі знижкою. Задля загальної безпеки на фестивалі працюватиме система електронного сканування квитків.

15 липня о 21:00 в клубі «Бочка Хмільна» (Київ, вул. Хмельницького 3Б/1) - концерт одного з найяскравіших учасників цьогорічного АртПоля - гурту Village Kollektiv (Польща). Вхід 50 грн.

VillageKollektivвиник у 2002 році — його створили музиканти з таких відомих в Польщі і за її межами гуртів, як KapelazeWsiWarszawa, Masala, SwojaDroga. Їхній дебютний альбом — "MotionRootzExperimental 2006" — був номінований на Fryderyk i Folkowy Fonogram Roku, найвищі польські нагороди у сфері звукозапису.VillageKollektivбагато виступає в Польщі, зокрема, на великих фестивалях на зразок Heineken Open Air, за кордонами Польщі їх можна почути від Берліна і Лондона до Мехіко.

VillageKollektiv першим в Польщі поєднав у своїй музиці електронні звуки з живим звучанням традиційних інструментів — колісної ліри, фідля, цимбал, і народним співом. Музиканти створили цілком новий звуковий простір, в якому експресія народних пісень отримала нове звучання. Вони використовують як оригінальні народні мелодії, так і власні композиції, на які їх надихає традиційна музика. На концертах VillageKollektiv брейкбіт, електро, даб, драм’н’бас органічно сплітаються з польськими і болгарськими піснями чи з горловим співом з Сибіру.

Того ж дня в сонячному Закарпатті - ЧУТЬ-ЧУТЬ Di Kuzine

По дорозі з Берліна до Чорного моря на фестиваль АртПоле Di Grine Kuzine (Німеччина) зупиниться в улюбленому закарпатському Нижньому Селищі (Хустський район). На розігріві будуть грати дев'ять місцевих гудаків - Hudaki Village Band, які зараз готуються до фестивалю Sziget в Будапешті.

«Селиська співаночка» в приміщенні сільського клубу, початок о 20.00. Вхід - 20 грн. Надається можливість для проживання в наметовому містечку (мати з собою власний намет та комплектуючі), а також в сільських садибах (50 грн. - нічліг, 25 грн. сніданок). Детальніше

Фестиваль АртПоле'2010 відбувається за підтримки Одеського міськвиконкому. Партнери фестивалю: санаторій ім. Пирогова курорту «Куяльник», молочна компанія «Галичина», клуб EXIT (Одеса), Польський Інститут, Австрійський культурний форум, Французький культурний центр. Генеральний медіа-партнер: журнал «Український тиждень», інформаційні партнери: журнал «Эксперт Украина», канал «Enter&», on-line центр сучасної української культури «АртВертеп», інтернет-радіо My Radio, портал M Joy, мережа книгарень «Є».

 
 

Додав Art-Vertep 01 липня 2010

Про автора

Агенція "АртПоле" — фестивалі, концерти, виставки, вистави, читання та ін., мистецькі акції, які ми вигадуємо, розробляємо і організовуємо. Ми доволі суб'єктивні — працюємо лише з тими авторами, творчість яких вражає і надихає нас.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска